středa 31. října 2012

Umelé mihalnice za 0,50€? - Demi Lashes

Áno dobre čítate :) Objavila som umelé riasy len za 50 centov! Dnes vám ale nejdem robiť recenziu na ne, ale ukážem vám čo robím, aby vyzerali prirodzene. Nemám totiž rada nič, čo by vyzeralo umelo. Poďme teda na ten malý trik ;)


Našla som ich v jednom číňaku v Leviciach a keď som ich doma vyskúšala, tak ma prekvapila ich kvalita. Aplikovali sa lepšie než Umelé riasy zo sady Megalomania od elfu (TU). Použila som na ne to lepidlo od elfu, pretože som a bála použiť to priložené lepidlo. Kúpila som si tieto 3 tvary, lebo som ich považovala za najviac využiteľné, bolo tam aj mnoho ďalších a aj farebných druhov. No proste raj pre oči. :D

Môj trik je, že nepoužijem celé riasy, ale použijem iba polku rias. Nožničkami ich rozstrihnem napoly, takže keď ich nalepím nepôsobia ako metličky na oku, čo je super, keď chcete vyzerať chic, ale bez toho, aby vás ostatní podozrievali, že ich máte :)
 

A samozrejme, nech sa páči - malá ukážka a porovnanie ako takéto "polovičné", ja ich volám "demi" riasy vyzerajú. Na obrázku PRED - bez umelých mihalníc, PO - s nimi. Ďalej pohľad zhora pri zavretom oku....Mám nalepené riasy č.2 - tie sú asi také najprirodzenejšie, ostatné sú dramatickejšie.


Neviem či to poriadne vidno, ale naživo tam je určite tú zmenu vidieť. Som z tohto zlepšováku nadšená, pretože pri mojom tvare oka mi vôbec nepristanú tie obrovské tvary mihalníc a tak mi takéto menšie riasy prišli vhod. Čo myslíte, ako by som ešte mohla využiť tie ostatné druhy rias - č.1 a 3? 

Nabudúce vám ukážem, ako som si tieto mihalnice aplikovala na oči pre tie z vás, ktoré to ešte nikdy neskúšali. Dovtedy sa majte pekne :)
Let's get stylin'
foto: KK

pátek 19. října 2012

essence Eyebrow Stylist Set Review

 Pekný deň prajem :)

Po dlhšom čase sem znovu prichádzam s recenziou na set na úpravu obočia. Mám ho kúpený už nejaký čas, ale potrebovala som ho vyskúšať, aby som vám mohla dať moje úprimné dojmy :)) 


středa 10. října 2012

Purple-golden Triangle Nails

 Ahojte! 
Dneska vám len tak narýchlo ukážem ako si spraviť tento rýchly dizajn na nechty. Je to rýchle a jednoduché, určite to dokáže každá z vás :)

pondělí 8. října 2012

Schwarzkopf got2b POWDER´ful Review

Drahé dievčatá :)
Dnes k vám prichádzam s recenziou na tento produkt - Schwarzkopf got2b POWDER´ful volumizing styling powder. Uf to je dlhý názov :D Je to jedinečný výrobok, ktorý je sám svojho druhu na trhu. Možno ste si pomysleli, že to bude len ďalší suchý šampón, tak prečo to hovorím? To sa dočítate ďalej :)

pátek 5. října 2012

H&M Lip Balm Vanilla Review

Ahojte!
Konečne prišlo to typické jesenné počasie, nie že by som bola z toho nadšená, práve naopak. No spolu s jeseňou sa cítim ako keby som mala svoje pery viac vyživovať. Rada používam rôzne balzamy na pery, radšej než rúže alebo lesky, pretože moje pery ochráni pred popraskaním. Preto vám dneska chcem predstaviť jeden z mojich obľúbených balzamov, ktorý som si kúpila ešte v letných mesiacoch.

úterý 2. října 2012

essence Pigments Review

Ahojte :)

Dnes som tu s malou recenziou na tento malý zázrak, ktorý pred nedávnom zaplavil drogerky. O essence pigmentoch z limitovanej edície Colour Arts sa už dosť hovorilo na rôznych iných blogoch a výnimkou to nebude ani tu :) Veľmi som sa potešila keď som zistila, že na Slovensku sa dajú kúpiť tieto cenovo dostupné pigmenty, ktoré sú dokonca viacúčelové. Predávajú sa v rôznych farbách, no ja som si vybrala odtieň 09 be my brightsmaid.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...