neděle 30. prosince 2012

PF 2013 Moje predsavzatia do nového roku


Ach jaj....zdá sa to len mne alebo tento rok tak šialene rýchlo ušiel? Možno to znie ako klišé, ale ešte spomienky spred roka mi prídu ako keby boli včera. Jar, leto, jeseň, zima, ešte aj tie ročné obdobia prešli tak rýchlo že som si ich ani poriadne nestihla užiť. Ale s hrdosťou môžem povedať, že 2012-ka mi priniesla milión úžasných zážitkov, na ktoré budem dlho spomínať a ďalší milión ľudí, ktorí ma poriadne inšpirovali. 



A tak si väčšina ľudí kladie otázku - čo môžem urobiť aby ten budúci rok bol o niečo lepší ako ten minulý? Ja som teda hlboko zapremýšľala a tu je môj zoznam predsavzatí : 

1) Venovať sa viac blogu - toť častejšie články

2) Byť lepším človekom - áno no jasné, to by chcel každý....ale teraz to myslím naozaj! 


3) Dostať sa na výšku 

4) Ou a aby som nezabudla - jedna nemenovaná osoba pre mňa vymyslela predstavzatie - aby sme spolu chodili behávať - nie že by som to JA potrebovala :D :D



Držte mi palce, aby som všetko dokázala splniť :)) veď mám na to iba 365 dní :D.... A čo vy? Aj vy ste našli pár predsavzatí, ktoré máte do nového roku? Podeľte sa s nimi :) Šťastný vstup do roku 2013 vám prajem :)

Let's get stylin'
foto: google

úterý 25. prosince 2012

Essence Superfine Eyeliner Pen Review

Pekný sviatočný večer prajem, 

dúfam, že ste prežili včerajší štedrý večer, že ste to s jedlom neprehnali, a že vám Ježiško nadelil všetko to, čo ste si priali. Mne Ježiško doniesol nový mobil a tak sa z neho teším ako malé decko a zisťujem jeho nové funkcie :) Ale k veci. Dnes vám prinášam recenziu na očnú linku od essence. Používam ju len mesiac a hovorila som o nej aj v článku TU. Na začiatku som s ňou bola veľmi spokojná, no používaním ma sklamala, čo je dosť škoda, pretože značku essence mám rada. 


Túto linku som si kúpila preto, lebo moja predošlá obľúbená linka sa už minula. Rozhodla som sa pre túto, ktorá mi bola sympatická cenou a sľubovala precízne namaľovanie. Stála 2,69€, to je za linku pomerne nízka cena. 


Obal je klasický čierny, tento typ sa predáva len v čiernej farbe. Obsahuje 1ml produktu a spotrebovať ju treba do 12 mesiacov. Hneď po kúpe som bola veľmi spokojná s tým ako maľovala, silno a naozaj veľmi precízne, za čo môžeme vďačiť dlhému a ostrému hrotu v type fixky. Ako to však so všetkým býva, po čase sa opotrebovala a na konci hrota mi už teraz nekreslí. Je to škoda, pretože som to nečakala tak skoro :/



Nanáša sa naozaj skvelo, čo ma ale najviac zarazilo je jej výdrž. Na očiach sa po niekoľkých hodinách škaredo otlačí na viečko. A najhoršie je, že po odlíčení zostane na očiach akoby fialový film, ktorý proste nejde odlíčiť. Nebyť tohto, bola by to veľmi podarený produkt.


Na obrázku môžete vidieť ako sa s ňou maľuje teraz približne mesiaci používania - nie je už taká precízna.

Plusy:
+ cena
+ čerstvá kreslí veľmi precízne

Mínusy:
- skoré vyschnutie
- po odmaľovaní zanecháva fialové fľaky
- otláča sa
- nízka výdrž

Nakoniec už len zhodnotím, že som mala od nej vyššie očakávania a pravdepodobne by som si ju už nekúpila znovu - budem hľadať nejakú inú, čo mi sadne. Celkovo by som ju ohodnotila aj na lepšiu známku, nebyť toho, že tak rýchlo vyschla a že sa nedá odmaľovať. Dávam teda 2/5 bodov.

Nabudúce vás prekvapím mojimi novoročnými predsavzatiami, kam patrí aj viacej článkov :) Ak sa vám táto rieview páčila, dajte mi v komentároch vedieť a pravdepodobne ich bude bývať aj viac.

Prajem vám ešte šťastné prežitie vianočných sviatkov!
Let's get stylin'
foto: KK


středa 19. prosince 2012

Dear Santa! - My wishlist


Milý Ježiško :) 

Možno trochu neskoro, ale predsa ti chcem predstaviť môj wishlist :) To, čo by som rada uvidela pod vianočným stromčekom :) Popravde, dosť dlho mi trvalo kým som si uvedomila, čo vlastne chcem, pretože si na darčeky nepotrpím. Napriek tomu som na pár vecí prišla. Neprosím si od teba veľa vecí, skôr také nevyhnutnosti, ktoré už dlho potrebujem. Je to tým, že moji rodičia ma dostatočne "rozmaznávajú" cez rok, takže ti za nich touto cestou ďakujem :D


1. Prvá vec, ktorú už dlho chcem a potrebujem sú nové slúchatká :D Oboje, čo mám sú už nejako pokazené, buď nejde jedno slúchatko alebo obe...veď to poznáš.... Ježiško, ale nech sú to také kvalitné so silikónovými špuntmi, tie majú dobrý zvuk. :)

2. Ďalej si už dlho chcem prečítať knihu od Hiraxa. Nedávno som bola na jeho čítačke a zaujala ma kniha Sekundu pred zbláznením. Chcem práve túto, lebo ju nemá nikto v okolí od koho by som si ju mohla požičať. Ale okrem toho odporúčam aj ďalšie od neho, nedávno vyšla kniha 666 anjelov a predtým ešte Šlabikár šťastia.

3. Zimné pneumatiky. Ako čerstvá šoférka sa chcem na cestách poriadne vyšantiť, ale žiaľ v tomto období zimy nemôžem, pretože nemám zimné gumy. Moja duša smúti a autíčko čaká zaparkované v garáži až do jari. Takto by si, Ježiško, vyriešil moju dilemu. :)

4. Milujem prekvapenia a ak by si ma chcel naozaj potešiť, tak ma potešíš niečím, čo nečakám. Môže to byť niečo vlastnoručne vyrobené, z toho mávam najväčšiu radosť. Alebo aj kozmetika a oblečenie, toho nikdy nie je dosť. Som skromná a preto mi najväčšiu radosť urobíš niečim originálnym.

5. A nakoniec chcem to najhlavnejšie a najdôležitejšie. Aj keby som ostatné darčeky nedostala, tak chcem aspoň tento. Je to pokoj a pohoda v kruhu mojej rodiny. Chcem, aby tieto sviatky boli naozaj sviatkami radosti a pohody a nie stresu a tlačenia sa v obchodoch. Viem, že pre teba to nie je ťažké zariadiť :) 

Ježiško, dúfam, že si prečítaš môj list, veď štedrý večer je už za dverami. A patrí ti obrovské ďakujem za všetko, čo pre mňa robíš. :) ĎAKUJEM


Šťastné Vianoce všetkým!

Let's get stylin'

úterý 11. prosince 2012

Sniežik sa nám chumelí, zima je zimička...

A už mi to aj trošku lezie na nervy :) Nič v zlom, sneh tu máme už celý týždeň a už to nie je tá krásna biela pokrývka, čo poznáme z rozprávok ale hnusná roztopená čľapkanica, čo vám zateká do čižiem. Hej, hej, jasné vravíte si že je to čas vianočný, ale nebolo by lepšie, keby tá zima nebola tak studená a mokrá? :D

Ale čo sa vám snažím povedať v tomto príspevku je to ako vplýva zima na mňa. Milujem pohľad z okna na krásnu zasneženú krajinu, vyzerá nádherne na fotkách. Milujem čaro Vianoc a keď počujem vianočné pesničky a koledy. Milujem tú iskierku v očiach ľudí, ktorých potešil darček odo mňa. Duch Vianoc neobišiel ani mňa.

fotka ešte z minulých vianoc, keď som sa snažila zachytiť vianočnú atmosféru.
Do vianoc zostávajú necelé 2 týždne a ja ešte nemám pre rodinu a priateľov žiadne darčeky (ak si to práve čítate tak hľadanie darčekov by bola strata času). Všade nás bombardujú správami o konci sveta, o ktoré ja žiaľ vôbec nestojím...

Moja obľúbená vianočná pesnička

A tak vám prajem krásne prežitie vianočných sviatkov, už takto predčasne, pre mňa sú na jednej strane sviatkami očakávania a na druhej sviatky komerčnosti. Ale nechcela som o tom. Chcem, aby ste prežili krásny čas plný pokoja so svojimi rodinami a všetkými, koho máte radi. Nabudúce vám predstavím môj vianočný wishlist.

Let's get stylin'
foto: KK

pátek 7. prosince 2012

Quick Tip: Ako urobiť aby neónové nechty vyzerali ešte neónovejšie

Ahojte :)

Dnes k vám prehováram s rýchlym tipom, pretože na tomto nemáte čo pokaziť. S kamarátkami sa chystám na oslavu v štýle Retro a k tomu určtie patria aj neónové veci. Rozhodla som sa nalakovať si nechty na neónovo, tak, aby boli ešte výraznejšie. Neónové farby v poslednej dobe priam zaplavili pulty a obchody s oblečením. Týmto pozdravujem všetkých cestárov, čo nosievajú krikľavé vesty :D 


Celým trikom je, aby tak ako si dávate aj bázu na oči, aby ste dosiahli výraznejšie farby, tak aj teraz si nalakovať podkladovú bielu vrstvu. Stačí na to obyčajný biely lak, ktorý má doma každý. Potom farba omnoho viac vynikne, úplne ako keby ste ju lakovali zvýrazňovačkou.



Tu môžete vidieť rozdiel, na prvom a treťom nechte je lak bez bieleho laku a na druhom a štvrtom nechte je.   S bielym lakom je farba omnoho výraznejšia. 

Tak a teraz sa idem naplno vydať na party neónových farieb a doplnkov ako z 80-tych rokov :D Majte sa tu krásne a vidíme sa pri najbližšom príspevku.

Let's get stylin'
foto: KK

úterý 4. prosince 2012

Primadona Girl Look - Marina and the Diamonds


Pekný deň prajem :))

Po (dlhom a nekončiacom) týždni som tu znovu, aby som vám ukázala ako som sa popasovala s týmto líčením. Už dlhú dobu som posadnutá touto speváčkou a jej pesničkou Primadona Girl, že som sa rozhodla vyskúšať aj jej make-up. Je to práve tá pesnička, ktorá znie ako keby ju spievala Katy Perry. Bola to zábava a zároveň aj jednoduchý tip na každodenné maľovanie. Dúfam, že sa vám to bude páčiť. 


Marina má v klipe veľmi špecifický makeup. Na prvý pohľad veľmi neutrálne líčenie, no veľká dráma na spodnej linke. Na líčku má malé srdiečko a pery ružovej farby. Proste dokonalý makeup. Kebyže si odmyslíme tie výrazné riasy na spodnej linke tak to môže byť veľmi pekné líčenie na každý deň.


Takto vyzerá videoklip, fotky hore sú z jej akustických verzií, kde vidno jej makeup lepšie.


No ale prejdime k tomu kvôli čomu sme tu. Pôvodne som chcela skúsiť celý makeup aj s umelými riasami a so všetkým, ale...nemala som ten správny tvar umelých rias. Ukážem vám teda ako napodobniť toto líčenie bez umelých rias, čo mnohé z vás ocenia.


Prvým krokom je krásne zjednotená pleť. Marina má v klipe poriadnu vrstvu makeupu, nevidno žiadny pupienok :) Na to som ja použila make-up Stay Matte od Rimmelu  a zafixovala som ho kompaktným púdrom Stay Matte a kabuki štetcom z H&M.


Pokračovala som zmesou korektorov od Essence a Miss Sporty, keďže ten So Clear mi príde príliš tuhý konzistenciou, zmiešaním s tým tekutým sa mi nanáša lepšie. Na oči som použila bázu od Essence s názvom I <3 STAGE. 


Obočie má Marina dosť výrazné, preto sa nebojte vyplniť si ho viac než ste zvyknuté. Použila som ceruzku na obočie od Gosh a fixačný gél na obočie od Essence. 


Ako základný očný tieň na celé viečko som použila tieň bledej béžovej farby až do bledo ružova. Boli to hlavne odtiene 1,2,3 z fotky. Ďalej som pridávala slabučko hnedú farbu (4) do ohybu oka, a postupne som pridala aj tmavšie odtiene ako 5,6,9 až po 7 a 8 a poriadne rozblendila. Použila som štetce čo sú na obrázku - fialový od Essence, dole od neho z H&M a ten na spodku je od neznámej značky z USA.

Pod obočie som použila matný tieň číslo 3 a tiež aj do kútika oka.



Nakoniec oko vyzeralo takto - nič výrazné, nič prehnané, tak ako to mám rada. Hlavne prirodzene :) Nakoniec som naniesla na oči čiernu linku s "krídelkom" tak ako to má Marína. Ak vám to na prvý krát nepôjde, skúšajte viackrát, inak sa to nenaučíte. Nakoniec ešte na oči klieštiky a poriadnu vrstvu maskary, keďže vynechávame umelé riasy. A aby som nezabudla, na vnútornú dolnú linku som naniesla bielu ceruzku na optické zväčšenie oka.



Aby som aj tak vytvorila drámu na spodných riasach ako má v klipe Marina, tak som použila svetlo hnedý očný tieň (9) pod spodné riasy. Tiež som tam nakreslila umelé riasy v tvare trojuholníčkov pomocou čiernej linky vo forme fixky od Essence Super fine. S touto fixkovou linkou sa mi zaobchádza omnoho lepšie ako s ostatnými.

Na pery som použila slabučko ružový lesk na pery, zmiešaním dvoch odtieňov 10 a 11 z paletky neznámeho názvu, ktorú mám tiež z USA. 


A aby bolo líčenie kompletné, na líčka som použila tento Multi Colour blush od Catrice spolu so štetcom od Elfu. Tu kľudne môžete pridať viac ako ste zvyknuté.


Ou a nakoniec nesmieme zabudnúť na to najdôležitejšie. Správna primadona má na líčku srdiečko <3 . To som nakreslila už spomínanou linkou na oči práve na ľavé líce ako je to vo videu. 


Tak a teraz je to hotové. Tu si môžete všimnúť aj tie spodné riasy čo som spomínala. Neviem ako vy, ale ja by som takto chodila kľudne aj do školy...aj s tým srdiečkom :D 


Nakoniec vám už len zaželám veľa šťastia s týmto zaujímavým líčením. Verím, že som vám aspoň trochu pomohla. Teším sa na vás zase nabudúce v ďalšom príspevku. 


Let's get stylin'
foto: KK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...