pondělí 25. února 2013

Interview with Bella from WorldByBella


Ahojte kočky!

Dnes k vám prichádzam s rozhovorom s Bellou, úspešnou bloggerkou z blogu WorldByBella. Je to česká bloggerka, ktorá rada píše o móde, bývaní, kozmetike či o živote za hranicami. Možno ju a jej blog už poznáte, no ak nie, tento rozhovor je tu na to, aby ste ju spoznali. Pýtala som sa jej niekoľko otázok nielen o jej blogu, ale aj o nej samej.


Na začiatok by ma veľmi zaujímalo, kedy a ako si došla k nápadu založiť si blog alebo aká bola tvoja motivácia?
Svět blogů šel dlouho mimo mně. Zpočátku jsem četla jen ty o bydlení, které jsou pro mě velkou inspirací, protože se docela často stěhuji. Módní blogy mě začaly bavit až když jsem objevila Atlantic-Pacific. Bee má styl přesně podle mého gusta! Postupně jsem začala objevovat i další a říkala jsem si, že na tom nic není, a že to může dělat každý. Až když jsem si to zkusila, zjistila jsem, že to není až taková sranda! J

Na blogu ťa prezývajú Bella.  Je to výstižné, pretože v preklade z taliančiny znamená „pekná“. Tiež si podľahla Twilight ságe a inšpirovala sa alebo ako si došla k tomuto menu?
Asi to bude znít blbě a neuvěřitelně, ale to, že se hlavní hrdinka ságy jmenuje Bella, jsem zjistila teprve minulý týden...! Upřímně, kdybych to věděla dřív, asi bych si to jméno nevybrala, protože nejsem zrovna její fanynka J Jméno Bella se mi prostě jen líbilo, až dodatečně jsem si uvědomila, že může mít víc významů.


Máš úžasný blog, pri ktorom sa dajú stráviť hodiny. Napriek tomu si svojim čitateľkám ešte nikdy neodhalila svoju tvár, je to teda jedno veľké tajomstvo. Čím to je?
Děkuji za milá slova! Není to tím, že bych si chtěla hrát na tajemnou, ale jsem taková extrovertní introvertka a naopak. Taky mi už není 15, rozhodně jsou věci, které na blogu prezentuji mnohem raději než fotky sama sebe J

To, čo sa mi najviac na tvojom blogu páči je tvoja rubrika „Češky v cizině“, kde robíš zaujímavé rozhovory s blogerkami, kroré sú z rôznych kútov sveta a približuješ nám tak život v iných štátoch a kultúrach. Čo ťa obvykle najviac zaujíma v takýchto rozhovoroch a podľa čoho vyberáš s kým urobíš ďalší rozhovor?
Holky si pro rozhovory nijak nevybírám, chci na blogu mít každou, o které zjistím, že žije mimo ČR/SR. Každá má svůj příběh, který je jedinečný a každá má jinou zkušenost a jiný pohled na danou zemi. A zajímá mě všechno! Sama jsem žila (tzn. pobývala více než půl roku) v pěti různých zemích a jsem za tu zkušenost velmi vděčná. Člověku tu rozšíří obzory a začne si pak vážit toho, co má. Kdybych byla prezidentkou vesmíru, každý by musel povinně strávit v cizí zemi aspoň pár týdnů. Člověka to nesmírně obohatí ve všech ohledech. O tom bych mohla napsat hodně tlustou knížku J


Keďže si toho aj veľa precestovala a vidíš ako sa žije v iných zemiach, máš nejaké vysnívané miesto, kam ešte chceš ísť, kde ťa to láka sa dostať, alebo si už také miesto zažila?
Až se zdokonalým ve španělštině, mám v plánu Jižní Ameriku, kontinent, na kterém jsem ještě nebyla. Ne že by mě až tak lákala, ale je třeba vidět a zkusit všechno! Jinak miluji Asii a kdyby nebyla tak daleko, možná bych se tam i přestěhovala. Můj další sen je navštívit Japonsko a Koreu. Chci ale vidět celý svět. Na stěně mám stírací mapu se spoustou nesetřelých míst, která ještě musím nutně vidět J  Pokud bych měla zmínit zemi ideální pro život, pak je to jih Španělska. Super počasí, skvělí lidé, úžasné jídlo... Co víc si přát? Co mě zas až tak nenadchlo, je USA. Je to jediná země, ze které se vždy hrozně těším zpátky do Evropy... Amerika má skvělé PR, ve skutečnosti je ale bohužel úplně jiná!

Máš nejaké mánie, že niečo kupuješ stále aj a nevieš sa toho proste nabažiť? Kľudne preháňaj, nech sa my ostatné necítime zle :-D
Mívám takové záchvaty, každý trvá tak rok dva, kdy jdu v každém obchodě programově jen k určitému zboží. Jeden čas to byly třeba náušnice, jindy zas červená barva. Momentálně jsem posedlá proužky a balerýnama. Zrovna včera jsem si koupila další barvu do sbírky. Fakt ale je, že jiné boty nenosím, balerýny jsou elegantní a pohodlné zároveň, hodí se ke všemu, na každou příležitost. Miluji je!


Píšeš často o móde, kozmetike, bývaní, cestovaní, motivácii atď. Čo ťa okrem toho zaujíma a čo robíš rada vo svojom voľnom čase?
Ráda bych řekla, že skvěle vařím, nebo že jsem často ve fitku. Bohužel, ani jedno není pravda J Hodně pracuji a hodně času mi zabere i blog a věci kolem. Kdyby mi někdo za čas strávený na internetu platil, byla bych milionářka! J Jsem ráda, když mě miláček vytáhne ven na vycházku, do kina, ráda koukám na inspirativní dokumenty, občas se dokopu do jógy. Mám celý seznam věci, které bych chtěla ve svém volném čase dělat, jen kdybych ho měla trochu víc...

Čo ťa dokáže najviac potešiť,  čo ti vždycky vyčarí na tvári úsmev?
Výroky Sheldona Coopera, můj miláček, nečekaný (pozitivní) email od starých přátel i neznámých lidí, nový díl seriálu Smash..  Ke štěstí mi ale obvykle stačí jediné: Když se ráno vzbudím a venku svítí slunce!

Kde berieš inšpirácie na články?
Kéž by rostly na stromě! V poslední době mám trochu kreativní blog, nedokáží mě nastartovat ani časopisy, ani jiné blogy. Ale už jsem si tím párkrát prošla, takže vím, tedy doufám, že se to brzy změní!


Aké máš plány do budúcna v súvislosti s blogom? Chystáš nejaké nové zaujímavé rubriky, ktoré by mohli potešiť ostatných?
Plánů mám spoustu, bohužel času stále méně! Kéž by den trval aspoň 40 hodin! Přiznávám, že poslední dobou se blogu nevěnuji tak moc, jak bych chtěla. Potřebovala bych osobní asistentku J Každopádně snažím se vymýšlet stále nové, zajímavé věci i rubriky. Můj blog je hodně versatilní,  baví mě spousta věcí, takže se na něm uplatní prakticky cokoliv J

Nakoniec, čo by si chcela svojím čitateľkám odkázať?
Chci jim hlavně poděkovat za přízeň a podporu, každý komentář a každé milé slovo. Zní to jako klišé, ale bez mých milých čtenářek by můj blog nebyl! A také: s pozitivním přístupem a úsměvem na rtech je život mnohem hezčí J

Dúfam, že sa vám tento rozhovor páčil a že sa pôjdete pozrieť na jej výnimočný blog a zanecháte milý komentár :) Touto cestou chcem Belle ešte raz poďakovať a popriať veľa motivácie a inšpirácie na ďalšie super-zaujímavé články na svojom blogu :) 


foto:WBB

sobota 23. února 2013

Random - Favourite earrings - Neutrals

Ako sa máte slečny?

Ak všetko išlo podľa plánu, tak ja sa práve teraz lyžujem niekde uprostred svahu, keď si toto čítate. Myslite na mňa, nech sa mi všetci lyžiari vyhýbajú, a ja im :D No teraz by som vám chcela predstaviť moju srdcovku - náušnice, to je asi jediná bižutéria, ktorú nosím. Obvykle nenosím farebné cingrlátka, som skôr verná týmto neutrálnym farbám a tvarom. 

moje najobľúbenejšie - sovičky - darček od mojich drahých kamošiek k meninám, ďakujem ešte raz 
Ak by ste ma chceli potešiť náušnicami ako darčekom, tak buď nejakými obrovskými, alebo nejakými maličkými, v tomto som extrémistka :) Ako vidíte preferujem jednoduché veci, aj keď príde na ozdoby do uší. Mám rada aj keď sa tam nachádzajú kamienky, rada vidím, keď sa mi niečo na uchu trbliece...   



Tak dnes to bol taký rýchly príspevok, nejdem sa tu rozplývať o každom páre, to by sme tu boli do zajtra :D Ale ak by ste chceli o niektorých vedieť kde som ich zohnala alebo koľko stáli, tak píšte komenty, pokúsim sa zodpovedať čo najpresnejšie :). Dajte mi tiež vedieť, ktoré by ste si vedeli na sebe predstaviť a ktoré sú možno proti vášmu gustu.
Teším sa na vaše reakcie :))


foto:KK

čtvrtek 21. února 2013

Jarný random

Dneska som sa musela trochu pousmiať. Pocítila som tú jarnú príchuť vo vzduchu a moje srdiečko mi podskočilo. Znamená to, že skončí toto dlhé snežné obdobie (hej sneh, neber to zle, ale túto sezónu ťa tu bolo ozaj dosť). Teší ma, že sa už konečne môžem lúčiť so zimou, nielen kvôli tomu, že sa musím zakaždým nababúšiť ako cibuľa. Je to hlavne kvôli tomu, že konečne bude slnko svietiť dlhšie, začne sa zelenieť a prebúdzať príroda a budeme môcť nosiť len svetre....Človek si ani neuvedomí ako veľmi naňho vplýva počasie :) 
Okrem toho ma prinútil usmiať sa pohľad na naše ulice :))


Ako zistíte, že jar je na ceste?

1) V uliciach je viac policajtov. Prechádzajú sa vo dvojici po ulici a snažia sa plnými dúškami vzdychovať jar. Obušky a putá sú len na okrasu....
Pre niekoho možno typický pohľad, no ja som sa nad tým musela pozastaviť, keďže sa to u nás často nevidí. Pekné vidieť, že naše mesto strážia nielen v noci, ale aj cez deň. Nič proti, páni policajti, vykonávajte si svoju službu tak dobre aj naďalej. 



2) Ľudia začínajú ponúkať rôzne zbierky. Už je totiž dosť teplo na to, aby vydržali postávať na ulici celý deň.
Ako som sa dneska vybrala na nákup, tak pred obchodom postával jeden chlapík. Minule sa mi to stalo tiež,  keď som išla okolo, strčil mi do ruky pero a kartičku a ukázal aby som čítala. Ja celá prekvapená, že aký milý darček a to on mi ho chcel dať, len ak prispejem :/ Žiaľ ako študentka si nemôžem dovoliť prispievať na nijaké zbierky, tak mi ho surovo vytrhol z ruky (rev ako malé decko :))


3) Keď sa vás obyvatelia nášho susedného Maďarska začnú pýtať, kde vo vašom meste je Tesco. 
To znamená, že ľudia už začínajú cestovať. Tam na juhu majú už určite teplejšie ako my, tak sa do toho pustili skôr. Ja som si to uvedomila, až keď sa pri mne pristavilo auto s maďarskou ŠPZ. Ledva stíhnem vytiahnuť slúchatka z uší a už počujem ako kričia "Tesco"...V jednej chvíli si pomyslím, že či má vôbec zmysel im to hovoriť, či porozumejú, v druhej im už ukazujem a hovorím "doprava". A čuduj sa svet, oni porozumeli, s nadšením prikývli a už zabáčali do zákruty...takto to vyzerá keď je Tesco hľadanejšie ako naše kultúrne pamiatky :D


Tak takto nejako vyzeral môj deň. V skutočnosti toto nemá nič spoločné so začiatkom jari, len mi prišli vtipné tieto maličkosti, ktoré som si všimla. Denníky už teraz nefrčia, tak sa o to delím s vami. Mám rada takéto dni, keď ma niečo dokáže príjemne prekvapiť, robí to môj deň.
Dúfam, že som vás aspoň trošičku pobavila a nakazila mojou jarnou náladičkou :))


foto:KK,google

úterý 19. února 2013

DIY T-shirt curls - Ako na kučery doma pomocou trička

Prajem krásny deň dievčatá,

Mám prirodzene rovné vlasy...A keď sa povie rovné, tak akoby dokonale vyžehlené žehličkou. Vždycky som obdivovala vlasy dievčat, ktoré ich majú krásne zvlnené do pravidelných kučier vytvorených samou prírodou. A nikdy mi nešlo do hlavy, prečo si ich tak krvopotne a zdĺhavo každý deň žehlia. Veď je to taká škoda! Kučeravé vlasy sú to najkrajšie, čo môže príroda nadeliť...Vždy som po takých vlasoch túžila, no gény sa rozhodli urobiť mi napriek. Ak ich chcem  teda dosiahnuť, musím si ich natočiť :/  Zakaždým. Smutný to príbeh. 


Na začiatku, pred založením blogu, som si spísala všetky možné druhy natočenia vlasov, ktoré som dosiaľ skúšala. A skúšala som naozaj všetko možné, aby moje obyčajne rovné vlasy nabrali vzhľad tých úžasných nadýchaných vĺn. Od kulmy, nátačok cez čelenky, hairagami, ponožky, vrkoče, papieriky až k ceruzkám. Bol to vlastne jeden z dôvodov, prečo som si blog založila - chcela som to všetko s niekým zdieľať a poradiť tým, ktoré sa stretávajú s tým istým "problémom". 


Dnes vám teda predstavím jeden zo spôsobov, na ktorý som nedávno objavila jednoduchý návod na youtube. Uprednostňujem totiž natáčanie bez tepla, ktoré tak veľmi vlasy ničí. Kulmu zvyknem používať tak 2x do roka, inak používam rôzne spôsoby na brčky "cez noc"


Jeden taký šikovný spôsob nám ponúka Andrea z AndreasChoice na Youtube. Ukazuje nám, ako si vytvoriť cez noc krásne pevné kučery z nepotrebného trička. Všetko, čo na to potrebujete sú nožnice a tričko, ktoré vám nebude ľúto zničiť.



Z trička vystrihneme približne 15ks pásov dlhých približne 20-25 cm a širokých 5 cm a kľudne aj 10 cm. Čím širšie budú, tým väčšie vlnky by vám vzniknúť.


Ďalej je treba vytvoriť na každom pásiku asi tak 2-3cm dierku. Ja som to robila tak, že som si pásik preložila napoly, a tam kde sa mi prehol som urobil dierku veľkú asi 1cm. 


Nakoniec by mali vyzerať nejako takto...V prvom rade si namočte končeky vlasov, prišla som na to, že to tak funguje lepšie. Potom prestrčte prameň vlasov cez dieru a pomaly točte v smere od tváre, ako je ukázané vo videu. Točte až kým sa nedostanete ku korienkom vlasov a tam urobte slučku pomocou koncov pásu. Pamätajte, že čím silnejšie vlasy obmotáte, tým tesnejšie vlny vám vzniknú. 


Takto som moje vlasy nechala cez noc, asi tak až na 12 hodín. Ráno po rozpustení mi vznikli naozaj bohaté vlny. Až príliš :D S týmto typom natáčania vlasov by ste mali počítať, že kučierky budú malé a teda vám na pohľad o dosť skrátia vlasy. Rozčesala som ich, aby neboli tak tesné a pôsobili prirodzenejšie, dala som im dobrú vrstvu laku, aby vydržali, do drdolu a šup ho do školy. Urobila som to tak preto, lebo tieto vlny vyzerajú lepšie voľnejšie, tak do poobedia odležané. 


Nakoniec ich hodnotím ako veľmi dobrý pokus na "vyliečenie rovnosti vlasov". Keďže ide o urob-si-sám-kučery, tak aj tak vyzerajú. Mne sa však výsledok veľmi páči na to, že vznikli z trička a je to tiež rýchle a jednoduché. Najlepšie vyzerajú na druhý deň a s mojou kvalitou vlasov, keď mi nezvyknú vydržať žiadne brčky ani na 4 hodiny práveže vydržali veľmi pevné aj po celom dni. Určite budem skúšať aj ďalej, aby som pochytila techniku a aby to nabudúce vyzeralo lepšie. 

A čo vy? Máte už skúsenosti s podobnými domácimi pomocníkmi na natáčanie vlasov? Ak áno, dajte mi vedieť s akými, aby som to mohla aj ja vyskúšať a dať svojím vlasom štruktúru :)

Do skorého videnia :)


foto:KK

neděle 17. února 2013

Nové prírastky a.k.a. Piatkové drogerkové nakupovanie

Zdravím vás dievčatá v tento krásny deň, v piatok sa mi naskytla možnosť ísť nakúpiť do drogeriek 101 a DM. V našom meste DMku nemáme, tak vždy rada utekám do najbližšej DMky. Ja by som tam dokázala aj žiť, len mi dajte spacák a karimatku. :D...Konečne som si tak mohla nakúpiť veci, ktoré som už dlho chcela/potrebovala. Veď poznáte ten pocit spokojnosti z výhodného nákupu :)

Z Instagramu

1. Prvým, čo som si kúpila bol šampón Garnier Natural avokádo a karité na suché a poškodené vlasy. Stál 0,99€ (250ml) v 101ke, lebo bol práve v akcii. Môj šampón sa mi už minul a tak ma potešilo, keď som uvidela tento v akcii. Mala som už predtým ten s "príchuťou" aloe vera a bola som spokojná. Uvidíme, ako ma prekvapí tento, lebo vonia pekne. A ešte ako bonus neobsahuje sillikón, ktorý vlasom nepomáha, ba dokonca jeho používanie vedie až k vypadávaniu vlasov, takže palec hore.



2. BIO Kokosový Olej Purity Vision. Už len jeho názov hovorí o jeho hrdinstve a činoch, ktoré pre nás koná. Povedalo sa o ňom už naozaj veľa, no spomeniem také základné benefity. Dá sa použiť na končeky vlasov, stačí štipka a zničené a polámané končeky oživí a hydratuje. Navyše zanechá krásnu vôňu a tiež sa dá použiť aj napríklad na suché lakte a podobne. Je to mazlíček využiteľný aj v kuchyni pri varení. Použila som ho aj v pílingu s medom a cukrom, ktorý si môžete pozrieť TU. Kúpila som ho v DMke za 5,39€ namiesto 7,19€ (300ml), pretože som využila Jokera - za 25 bodov získate 25% zľavu na najdrahší produkt nákupu. Táto zľava platí do konca mesiaca - 28.februára.



3. Amica suchý šampón - znovu kupovaný z núdze. Jeho cena je 1,19€ za 30g v 101ke. Suchý šampón používam často, obvykle na tretí deň po umytí vlasov aj napriek tomu, že mám tmavé vlasy. Áno, zvykne zanechávať šedý povlak vo vlasoch, keď sa to s ním preženie, čo je dosť blbé. Taktiež mi ani nevyhovuje jeho vôňa, tak trochu sa mi začína hnusiť po tom ako dlho ho používam. Na druhú stranu, vykoná svoju prácu na jednotku a neobjavila som žiadny iný púdrový suchý šampón na trhu, keďže za tie v spreji nie som ochotná vyhadzovať peniaze. Takže pátram po nejakej lepšej alternatíve. Možno nakoniec zakotvím u obyčajného detského púdru.



4. Ďalšou vecou je Kofeínový kondicionér Balea Professional (200ml) kupovaný v DM za 1,39€. Tak toto je pre mňa jedno veľké prekvapenie. Môj milý obľúbený kondicionér, na ktorý som robila recenziu TU sa mi minul a v drogérii ho nemali :/ Mojou jedinou možnosťou bolo teda vybrať si nejaký iný a tak som to riskla. Vybrala som si práve tento, lebo ma zaujalo, že je kofeínový. Bol omnoho lacnejší ako ten od Garnier, čo som zvykla používať doteraz, tak by ma poriadne potešilo, ak by bol od neho lepší. A samozrejme, ani tento balzam neobsahuje silikóny. Yay!


5. Balea Young balzam na pery Sweet Wonderland je ďalší produkt na mojom zozname. Bol to výber  naslepo, ešte som o ňom žiadnu recenziu nečítala, takže som sama zvedavá ako ma prekvapí. Mám vysoké nároky, pretože doteraz som používala zelený Garnier nourish (zdá sa mi to, alebo začínam byť zaťažená na Garnier? :D), ktorý je naozaj báječný. Dúfam, že ma milo poteší, pretože jeho cena je len 1,19€ za 4,8g v DMke.


6. Pomaly sa dostávame do finále cez Essence liquid ink eyeliner. Moja minulá fixková linka od Essence ma trošku sklamala, recenzia TU. Dala som teda šancu ďalej essence linke, ktorá ma dúfam teraz nesklame. Stála 2,49 (3ml) v DM.


7. A posledným produktom v tomto zozname je NYC Cover Stick. Moje obrovské pátranie po kvalitnom korektore, ktorý by mi dokonale vyhovoval pokračuje. Teraz som stavila na tento korektor v tyčinke, napriek tomu, že takého korektory mi prídu ako núdzové riešenie. Mám ho v odtieni 783A Natural, tak dúfam, že mi sadne. Nájdete ho v 101 drogérii za 1,99€ (2,2g)


Tak a sme na konci...uf to bolo písania. Ak vás nejaký produkt zaujal a chceli by ste vedieť ako som s ním spokojná, tak napíšte do komentárov a ja urobím recenziu. Aj vy radi experimentujete s novými produktmi a  skúšate nové veci? Teším sa na vás čoskoro :))


foto:KK,google

čtvrtek 14. února 2013

Recenzia - Rúže Pure Color od Oriflame

Hello girls :)

Ako oslavujete Valentína? Je romantický večer a tiež sedíte doma na zadku? No nevadí :) Sprijemníme si ho spolu. Včera mi došli nové rúže na pery z Oriflame. Doma som už mala 2 odtiene, ktoré som si kúpila pred rokom a tak som ich už poznala. Bola som s nimi spokojná a tak som si teraz prikúpila ďalšie dva. Proste som im neodolala - cena 2,20€ za rúž je jednoznačne lákavá :D Táto akcia sa dá využiť až do 24.februára, tak ak o ne máte záujem tak choďťe do toho.


Tákže mám doma 4 odtiene - Fuchsia Red (24057) a Bright Pink (24054) z kolekcie Pure Colour Floral a Soft Coral (26269) a Blush Pink (26270) z kolekcie Pure Colour. Rozdiel medzi týmito dvoma kolekciami je len vo vrchnáčikoch, inak ide o tie isté rúže, rozdielné sú akurát tak farby. Prvé dva vlastním už rok, druhé dva sú terajšie novinky a sú to krásne odtiene. 

Rúže obsahujú 4g produktu a sú vyrábané v Rusku. Obal je klasický plastový, žiadne prekvapenie, pády zvláda v pohode, no myslím, že stupenie nohou by už nevydržal. Rúže z kolekcie Pure Colour Floral majú milé vrchnáky s ružovými kvetinkovými ornamentami. 

Prvým odtieňom, ktorý si predstavíme je červeno-ružový Fuchsian Red. Zo všetkých čo mám je asi najviac pigmentovaný. Nie je to ale obrovská pigmentácia, ale dá sa to brať aj ako výhoda, pretože jedna vrstva by bola vhodná aj na denné nosenie. Je to krásna výrazná farba, taká ku ktorým by sa hodili nahé oči. Na perách vyzerá lesklo, trošku do matna. Pôsobí hydratujúco, výdrž je na hydratačný rúž priemerná, asi tak max 2 hodiny. Vôňa je príjemná, nevtieravá. 


Druhým odtieňom je Bright Pink je to jemná barbinkovo ružová farba. Presne taká akú by nosila Lady Gaga alebo Nicki Minaj. Preto nie som až takou fanynkou tejto farby. Nie je až tak pigmentovaný ako ten pred tým, ale viacnásobným prejdením po perách urobí úplné prekrytie. Má lesklý povrch, čo je fajn, no preferujem skôr matné a má tú istú príjemnú vôňu a konzistenciu.


Tretím odtieňon je Soft Coral a je asi moja najobľúbenejšia farba z týchto štyroch. Je krásna oranžovo-koralová, pôsobí veľmi prirodzene aj na každodenné nosenie, takú som už dlho chcela. Keď som ho prvýkrát uvidela, tak som sa zľakla, že je tak silno oranžový, no v skutočnosti vôbec nie je. Z týchto rúžov je asi najmenej pigmentovaný, no znovu je to postačujúce. Na perách je skôr matno- lesklý, a to mi vyhovuje. 


A posledným z tejto série je odtieň s názvom Blush Pink. V obale má sýto ružovo-koralovú farbu, podobnú predchádzajúcemu, no v skutočnosti nie je až taký sýty. Pigmentácia je znovu priemerná a farba krásne ružovučká, pôsobí na perách tak zdravo a príjemne hydratuje. Je najpodobnejší prvému odtieňu Fuchsian Red, je to akoby jeho menej sýty súrodenec.


Zhrnutie: Dávam tomuto rúžu 4 body z 5 a je to kvôli tomu, že mám proste vysoké nároky, a viem, že sú na trhu aj lepšie rúže. Ďalej aj kvôli tomu, že v katalógu vyzeral ináč ako v skutočnosti, čo môže byť dosť mätúce pri výbere a pre mňa dosť iritujúce. Pigmentácia nie je najlepšia, čo sa ale od rúžu v tejto cene dalo očakávať, takže to neberiem ako nevýhodu. Inak ho mám veľmi rada, kvôli jeho hydratácii, vzhľadu a príjemnej vôni. Asi by som si ho kúpila znovu. 

Hádam ste sa neunudili a dočítali až sem do konca. Máte aj vy nejaké kozmetické novinky, ktoré ste si poslednú dobu dopriali? Dajte mi vedieť, poteší ma každý koment :) Teším sa na vás zase nabudúce, moje milé :))


foto: KK

úterý 12. února 2013

Video: Valentine´s Day Makeup - Valentínske Líčenie

Ahojte slečny :)

Blíži sa Valentín, pre mnohých sviatkom zaľúbených, pre iných oslavou slobody. Pamätám si ako nám v škôlke rozprávali príbeh o Sv. Valentínovi...

Za siedmymi horami, za siedmymi dolami bol kňaz, ktorý napriek zákazu vtedajšieho rímskeho kráľa oddával páry. Kráľ zakázal svadby a zásnuby vojakom, aby nezostali doma s rodinami, ale aby bojovali. To však sv. Valentín neposlúchol a mladé páry aj tak sobášil. Nakoniec bol za to popravený práve 14.februára, keď my oslavujeme Valentína. Obetoval tak svoj život za lásku <3

Ak sa teda chystáte Valentína oslavovať so svojou polovičkou, pripravila som pre vás (moje prvé!) líčiace video. Je to jemný ružovkastý look s dvojitou očnou linkou. Keďže je to moje prvé video som extra zvedavá  na vaše názory, či by ste ich uvítali viac, prípadne menej a tak :). Dúfam, že bude pre vás dostatočne zrozumiteľné.
Ak vás zaujme nejaký produkt z videa, tak mi dajte vedieť. Rada naň spravím recenziu :)


A ešte nejaké fotky tohto líčenia...




Ako sa chystáte vy osláviť Valentína? Máte pre svoju drahú polovičku pripravené nejaké romantické prekvapenie, budete s partiou priateľov, alebo sami s popcornom v ruke pri nejakom srdcervúcom filme? Dajte mi vedieť o nejakom dobrom :D Vidíme sa pri nasledujúcom príspevku už čoskoro. Teším sa na vás :)


foto&video: KK

neděle 10. února 2013

Vampire look

Ahoj kočky !!

 Zajtra idem aj s kamoškou fašiangovať po dedine. Tie, ktoré pochádzate z menších miest a dedín, ste iste to pravé tradičné fašiangovanie v maskách zažili. S kamarátkou sme dlho rozmýšľali, za čo pôjdeme. Náš prvý nápad bol vojačky, neskôr sme uvažovali nad bezdomovcami :D Našťastie som napriek tomu ešte hľadala na youtube nejaké nápady a objavila som užasný vampire make-up tutorial.

A takto to dopadlo - nemala som upírie zuby , tak som si ich musela nakresliť :((  

Vyzeralo to peckovo, tak som to vyskúšala a výsledný look sa mi strašne zapáčil. Toto líčenie sa skvele hodí na akýkoľvek maškarný, či Halloween. Rozhodne mu dávam oba palce hore!! Zajtra teda vyrážame fašiangovať ako krvilačné upírky :) Fotky potom capnem na Instagram, tak si ma pridajte. 
Môj nick - bekynecka 



Tu si môžete pozrieť tutorial, podľa ktorého som postupovala :)



Let's get stylin'
BeBe



Instagramujem, instagramuješ, instagramujeme

Poznáte Instagram? Ešte ste o tom nepočuli alebo ste tejto aplikácii podľahli a každý deň musíte niečo pridať? Na mňa platí ten druhý prípad, instagramujem rada a často a poriadne ma to baví. Ale pre tých, ktorí nevedia o čo ide, tak vám ho predstavím.  

Instagram je aplikácia pre mobilné operačné systémy iOS (Apple) a Android, ktorá umožňuje zdieľanie fotografií. Na to je určených mnoho filtrov, ktoré dokážu fotku pekne oživiť. Instagram je známy tým, že vytvára obrázky vo štvorcovom formáte. Na nástenke tak potom uvidíte novo pridané obrázky priateľov a známych, ktorých sledujete. Výhodou je rýchlosť a jednoduchosť zdieľania čerstvo nafotených obrázkov napríklad na Facebook. 
A teraz, keď už viete o čo sa jedná tak si ho nainštalujte aj vy. Možno naň máte aj kompatibilný mobil, len ste o tom ešte nepočuli. Ja som po ňom dlho túžila a akonáhle som si ho do nového mobilu nainštalovala tak som mu podľahla a každý deň pri ňom strávim pár minút. Nájdete ma tam pod menom styllin_kk a beky pod nickom bekynecka alebo tiež kliknutím na naše fotky vpravo --> 

Prikladám nejaké moje instagramové fotky, ktoré by sa vám mohli páčiť.
Z piatkového plesu
Makeup Of The Day - MOTD
Moje fotky
S mimkou <3
Snežííí

Tak čo, aj vy máte účet na instagramu a tiež ste mu totálne prepadli? Ak áno, tak ma teší, že nie som sama :) Vidíme sa teda v instagramovskom svete, pridajte si ma a napíšte mi do komentára vaše nicknamy aby sme zostali v spojení :)

P.S.: Nový dizajn je konečne hotový. Čo naň hovoríte? :))
Let's get stylin'
foto: KK

středa 6. února 2013

News on Styllin'

Oukej, je čas povedať si to rovno do očí. Je čas posúnuť sa ďalej, na ďalšiu métu. Trávime spolu príliš veľa času, aby sme na tom zostali rovnako. Všetky tie naše spoločné večery, tak veľa hodín strávených spolu. Myslím, že sme dospeli k niečomu novému. Myslím tým, že treba urobiť niečo čo sme doteraz nezažili spolu...

Drahé moje čitateľky, 
teší ma, že sa tu znova a znovu zastavujete, zanechávate potešujúce komentáre a robíte moje dni krajšími. Rada sa pozerám, ako vás tu každým dňom pribúda a ja sa vám chcem za to niečím odvďačiť. Na oplátku sa vás snažím potešovať príspevkami, ktoré vás bavia. Mám pre vás pripravených plno zaujímavých článkov, ktoré by vás mohli potešiť.



No, ale prejdime k veci, aby som nehovorila len prázdne reči. To čo som chcela povedať je, že počet sledovateľov je už krásnych 25, čo mi naznačuje urobiť niečo ako...hmm ako to povedať...giveaway?...Zatiaľ o tom nehovorím nahlas, preto mi dajte vedieť, či by ste niečo také uvítali. 

V súvislosti s tým, mám chuť to tu zmeniť. Myslím tým výzorovo. Tento blog potrebuje nový dizajn. Stále sa mi páči ten minimalistický štýl čo tu je, no potrebuje to tu oživiť!...No nie? Premýšľam o novom záhlaví a taktiež obnovím gadget napravo "O nás". A tiež chcem vytvoriť nové odkazy na Mail, Instagram a Facebook. 



Facebook? Prečo spomínam facebook, keď žiadny styllinovský facebook neexistuje?...No, zatiaľ ešte žiadny nie je, no preto to sem píšem, aby som sa vás na to opýtala. Myslíte, že je na mieste, aby som vytvorila stránku na FB? Nechcem ho robiť predčasne, aby tam zapadal prachom, ale aby bol aktívny s rôznymi tipmi a trikmi pre vás aj v čase keď nepridávam príspevky. Aby ste zostali informované a tiež, aby ste sa dozvedeli o novom príspevku, keď pribudne. 

Takže to zhrniem. Budem veľmi rada, keď mi zanecháte v komentároch dole odozvu, že čo si myslíte o giveaway, novom dizajne a o novej Facebook stránke. Naozaj som veľmi rada, že sa nám to tu rozrastá a verím, že vás to tu baví. To je predsa to, čo ma môže najviac potešiť. Prajem vám krásny zvyšok dňa krásky :*

Edit: Je štvrtok 23:40 a ja som práve nahodila novú titulku. Nová je aj favikona a pozadie stránky :) Dúfam že sa vám to všetko páči :)

Let's get stylin' 
foto: google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...