neděle 17. února 2013

Nové prírastky a.k.a. Piatkové drogerkové nakupovanie

Zdravím vás dievčatá v tento krásny deň, v piatok sa mi naskytla možnosť ísť nakúpiť do drogeriek 101 a DM. V našom meste DMku nemáme, tak vždy rada utekám do najbližšej DMky. Ja by som tam dokázala aj žiť, len mi dajte spacák a karimatku. :D...Konečne som si tak mohla nakúpiť veci, ktoré som už dlho chcela/potrebovala. Veď poznáte ten pocit spokojnosti z výhodného nákupu :)

Z Instagramu

1. Prvým, čo som si kúpila bol šampón Garnier Natural avokádo a karité na suché a poškodené vlasy. Stál 0,99€ (250ml) v 101ke, lebo bol práve v akcii. Môj šampón sa mi už minul a tak ma potešilo, keď som uvidela tento v akcii. Mala som už predtým ten s "príchuťou" aloe vera a bola som spokojná. Uvidíme, ako ma prekvapí tento, lebo vonia pekne. A ešte ako bonus neobsahuje sillikón, ktorý vlasom nepomáha, ba dokonca jeho používanie vedie až k vypadávaniu vlasov, takže palec hore.



2. BIO Kokosový Olej Purity Vision. Už len jeho názov hovorí o jeho hrdinstve a činoch, ktoré pre nás koná. Povedalo sa o ňom už naozaj veľa, no spomeniem také základné benefity. Dá sa použiť na končeky vlasov, stačí štipka a zničené a polámané končeky oživí a hydratuje. Navyše zanechá krásnu vôňu a tiež sa dá použiť aj napríklad na suché lakte a podobne. Je to mazlíček využiteľný aj v kuchyni pri varení. Použila som ho aj v pílingu s medom a cukrom, ktorý si môžete pozrieť TU. Kúpila som ho v DMke za 5,39€ namiesto 7,19€ (300ml), pretože som využila Jokera - za 25 bodov získate 25% zľavu na najdrahší produkt nákupu. Táto zľava platí do konca mesiaca - 28.februára.



3. Amica suchý šampón - znovu kupovaný z núdze. Jeho cena je 1,19€ za 30g v 101ke. Suchý šampón používam často, obvykle na tretí deň po umytí vlasov aj napriek tomu, že mám tmavé vlasy. Áno, zvykne zanechávať šedý povlak vo vlasoch, keď sa to s ním preženie, čo je dosť blbé. Taktiež mi ani nevyhovuje jeho vôňa, tak trochu sa mi začína hnusiť po tom ako dlho ho používam. Na druhú stranu, vykoná svoju prácu na jednotku a neobjavila som žiadny iný púdrový suchý šampón na trhu, keďže za tie v spreji nie som ochotná vyhadzovať peniaze. Takže pátram po nejakej lepšej alternatíve. Možno nakoniec zakotvím u obyčajného detského púdru.



4. Ďalšou vecou je Kofeínový kondicionér Balea Professional (200ml) kupovaný v DM za 1,39€. Tak toto je pre mňa jedno veľké prekvapenie. Môj milý obľúbený kondicionér, na ktorý som robila recenziu TU sa mi minul a v drogérii ho nemali :/ Mojou jedinou možnosťou bolo teda vybrať si nejaký iný a tak som to riskla. Vybrala som si práve tento, lebo ma zaujalo, že je kofeínový. Bol omnoho lacnejší ako ten od Garnier, čo som zvykla používať doteraz, tak by ma poriadne potešilo, ak by bol od neho lepší. A samozrejme, ani tento balzam neobsahuje silikóny. Yay!


5. Balea Young balzam na pery Sweet Wonderland je ďalší produkt na mojom zozname. Bol to výber  naslepo, ešte som o ňom žiadnu recenziu nečítala, takže som sama zvedavá ako ma prekvapí. Mám vysoké nároky, pretože doteraz som používala zelený Garnier nourish (zdá sa mi to, alebo začínam byť zaťažená na Garnier? :D), ktorý je naozaj báječný. Dúfam, že ma milo poteší, pretože jeho cena je len 1,19€ za 4,8g v DMke.


6. Pomaly sa dostávame do finále cez Essence liquid ink eyeliner. Moja minulá fixková linka od Essence ma trošku sklamala, recenzia TU. Dala som teda šancu ďalej essence linke, ktorá ma dúfam teraz nesklame. Stála 2,49 (3ml) v DM.


7. A posledným produktom v tomto zozname je NYC Cover Stick. Moje obrovské pátranie po kvalitnom korektore, ktorý by mi dokonale vyhovoval pokračuje. Teraz som stavila na tento korektor v tyčinke, napriek tomu, že takého korektory mi prídu ako núdzové riešenie. Mám ho v odtieni 783A Natural, tak dúfam, že mi sadne. Nájdete ho v 101 drogérii za 1,99€ (2,2g)


Tak a sme na konci...uf to bolo písania. Ak vás nejaký produkt zaujal a chceli by ste vedieť ako som s ním spokojná, tak napíšte do komentárov a ja urobím recenziu. Aj vy radi experimentujete s novými produktmi a  skúšate nové veci? Teším sa na vás čoskoro :))


foto:KK,google

18 komentářů:

  1. Tak to nám pak dej vědět, jak jsi spokojená s Garnier Šamponem...já si ho také koupila a vyhodila, vlasy jsem po něm měla hrozně suché, bez tvaru, nedalo se s nima nic dělat, vypadávaly a lámaly se :(((

    AdeleInBeautyLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dneska sa ho chystám prvýkrát použiť tak uvidíme :) ale aj tak najlepšie zistím až po dlhšom čase používania...no určite dám vedeť :)) dúfam že bude dobrý napriek tomu čo píšeš :/ nerada totiž vyhadzujem peniaze za niečo čo mi nesedí :D

      Vymazat
  2. Super úlovky :-) balzám mám taky, zhlediska hydratace nic moc :D ale ta vůůně, mmm čokoláda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fííha :)) teším sa na tú vôňu :D podľa obrázkov z netu som zistila že je hnedý :D tak hádam nie je veľmi farbivý :D

      Vymazat
  3. super veci :)) ja mam tie balea balzamy rada ja mam visnovy, mozno niekedy skusim aj tento :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vďaka :) toto je môj prvý balzam od baley, tak ak ma očarí tak investujem aj do ďalších :) keď príde na višňové, tak ten od Labello (teraz neviem či nie je práve čerešňový) bol veľmi dobrý a ešte k tomu aj pekne pery zafarbil :))

      Vymazat
  4. Pěkné věci, já jsem si teď taky koupila od Balea balzám, ale ještě jsem ho pořádně nezkoušela :)

    www.duty-live.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) tak daj vedieť ako si s ním spokojná ty :D

      Vymazat
  5. ten kokosovy olej si kupila kamoska este minuly rok a velmi si ho pochvalovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno :) my ho opakovane kupúvame domov lebo má naozaj všestranné použitie :) tentoraz som zobrala pre istotu dva, lebo sa pod ním prepadne zem ako nič a potom nemáme čo používať :) takže ja len odporúčam

      Vymazat
  6. Moc pěkně sis nakoupila. Kokosový olej jsem taky používala a byla jsem s tím nadměrně spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě mě zajímá jak budeš spokojená s šamponem :)
    A ten balzám mám a voní úžasně! Co se hydratace týče už to takový zázrak není :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyzerá to tak že na šampón urobím recenziu :) na prvý pokus som pomerne spokojná, no treba mi viac času na testovanie :))...no už som zistila ako krásne vonia :) hydratácia by ozaj mohla byť lepšie ale tá vôňa!!:D :D

      Vymazat
  8. Parádní úlovky! Kokosový olej miluju a používám snad úplně na všechno a pořád. ;-) Suchý šampon - úplně stejný - mám doma (ještě jsem vyzkoušela od Lush, ale ten mi nevyhovoval) a občas se mi opravdu hodí. Je to takové retro, hodně levný, né zrovna moc vońavý, ale přesně jak píšeš - svou službu vykoná a to je to, oč tu běží ;-).
    Skvělý článek.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kokosový olej je proste jednička :))....to si presne vystihla Vivi :) ako keby bol od súdruhov komunistov :) ktovie či presne tento suchý šampón používali aj vtedy :D snáď ho raz inovujú a zmenia tú jeho vôňu :D

      Vymazat
  9. já jsem si koupila suchý šampon ve spreji z oriflame a je skvělý!:) před ním jsem měla taky tenhle suchý šampon a ta "vůně" byla vážně strašná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naozaj? hm dobre vedieť :) možno ho vyskúšam i keď som počula, že ho je treba príliš veľa vystriekať, aby vlasy nevyzerali mastné...nechcem ho zase kupovať na 2 použitia :D :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...