pátek 15. března 2013

New In - Gold, NYC and Heart + Galaxy

Ahojte slečny, 

znovu sa vám tu prihováram v tomto núdzovom režime, hoci už po maturách, no stále mám toho dosť pred sebou :) Matury podľa mňa prebehli hladko (až mi je to čudné) stresy ma nejako obišli a ja som si testy napísala v úplnej pohodičke. Touto cestou chcem poďakovať ministerstvu, že sa od minulého roku poučilo a nedalo tie zabijacky ťažké testy :) Fakt vrelá vďaka. Ale k veci. Ako lepšie osláviť úspešné matury než nakupovaním? No a tu sú moje úlovky. 


Vecičiek som si nekúpila až tak veľa, čo beriem ako plus :) Je kríza, treba šetriť, poznáte to. Tentoraz som sa udržala na uzde. Nakoniec ma úplne potešil Gate so svojimi výpredajmi. Keď som uvidela vo výklade tie čísla a zľavy, moje srdiečko podskočilo. Nestihlo ani znovu buchnúť a už som stála nastúpená dnu v obchode, v tom raji plnom krásnych vecí a nevedela si vybrať, kde začať. 

Vyhralo u mňa krátke tričko po pás so srdcom a motívom vesmíru. V tomto tričku sú spojené oba terajšie trendy - srdcia a galaxy. Proste som ho tam nemohla nechať! Trošičku mi vŕta hlavou že ako ho budem nosiť. Je dosť krátke, nechcem aby mi z neho trčal pupok a na druhú stranu nosiť tričko pod tým mi príde zbytočné, hlavne v horúcom lete. Najlepšie asi budú pod to high-waisted nohavice z vysokým pásom... Viete mi poradiť ešte nejaký iný zaujímavý spôsob nosenia takýchto krátkych tričiek, sú teraz obrovským hitom tak verím, že máte osvedčené spôsoby, ktoré vám vyhovujú :) Cena bola 5,98€ takže to je výhra :D


Ďalej som si kúpila vo výpredaji tiež krátky čierny svetrík a akoby mal na sebe malé kúsky zlata. Očividne nie pravého, ale je pekný hlavne na nejaké formálne záležitosti, ale aj na normálny deň, keď sa chcete pekne obliecť. Má trištvrťový rukáv takže sa bude dobre nosiť aj na jar ako niečo navrch. Tiež stál 5,98€ z pôvodných približne 20€. Like!

Zobrala som ešte čierne balerínky, patria medzi tie, ktoré sa hodia ku všetkému a ich tvar je tak krásny. Na fotke to žiaľ až tak nevidno, no môžete mi veriť, že sú naozaj krásne. Už teraz sa teším na jar, keď ich budem môcť vytiahnuť na prechádzku, sú také pohodlné a vzdušné. Dala som za ne 7,98€ a dúfam, že sú dobrá investícia na dlhý čas :)


Nakoniec som ešte zavítala do 101 drogérie, neodolala som a kúpila som si rúž od NYC. Bežte tam dievčatá čo najskôr a nakúpte si tieto rúže, lebo stoja iba 0,99€! Dáte jedno éčko a máte príjemný hydratačný rúž, ktorý je dobre pigmentovaný. Za tú cenu odporúčam :)

Tak teda na dnes sa s vami lúčim, určite choďte zbehnúť do 101ky a do Gate, sú tam parádne kúsky. Budúci týždeň na mňa myslite, aby som všetko zvládla a vidíme sa tu zasa nabudúce a hádam už nie v krízovom režime :D Majte sa krásne a píšte básne :)


foto:KK

15 komentářů:

  1. Daj si pod to tricko nejake tielko vo farbe, ktora sa nachadza v tom srdiecku a bude to v pohode. ;) Lebo ked si das nejake nohavice s vysokym pasom tak potom bude tvoj trup opticky vyzerat strasne kratky. ;) teda to je moj skromnucky nazor.. :D :D :D Ale tie galaxy veci su super. ;)

    Daniela Kurky Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeeej díky za radu takto mi to nenapadlo :) takže nejaké pod to zladím, super nápad :) tiež galaxy úplne žeriem :) plánujem si urobiť si galaxiuna nechty :D

      Vymazat
    2. suhlasim s Danielkou :) a este chcem povedat ze fotky su pekne :)

      Vymazat
    3. Rada som pomohla.. :) a ked este nieje tak velmi teplo tak si pod nieco takéto krásne dám aj obtiahnuté tričko s dlhým rukávom.. a má to ten istý super efekt. :)

      Vymazat
    4. ďakujem Ivka :))) a ďakujem ešte vám baby za rady :) je to super, teším sa z vás :)...aj s to tým dlhým tričkom je super nápad, možno to predsa skúsim aj s tými nohavicami, keďže som dosť vysoká a centimetrov mám na rozdávanie :D

      Vymazat
  2. Ten světřík je nejkrásnější :)))

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem krásne :)) určite :) pôsobí tak luxusne :D takže nikomu nehovorte že stál tak málo :D :D

      Vymazat
  3. tiez suhlasim s Daniela Kurky stym tielkom :) inak ktoru temu si si vybrala na slohu zo SJ ? :) uz je to doba ked som ja pisala maturitny sloh :) ale pamatam sa ze som pisala uvahu o tom ako zvladat stres :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dievčatá ste super :)) mne napadlo len zobrať si pod to čierne alebo biele tielko, takto to bude lepšie :)...ja som si tiež vybrala úvahu, téma bola sociálne siete - náš pán si sluha :) úvahy väčšinou bývajú také omáčkové obkecy tak som tam niečo popísala, dúfam len, že gramaticky správne nech mi nestrhávajú zbytočne body :) ako si ty prežívala svoju maturu?? :D

      Vymazat
    2. vsetko okrem nemciny v pohode :) tam som na teste sa necitila dobre a ked som prisla domov zistila somze mam 41 tepltou :D inak piatok zrusili maturu to ste mali matiku mat alebo ako to ? :)
      Ela

      Vymazat
    3. no fuu to teda neviem keďže sa ma matury týkali len v utorok a stredu, v piatok mali byť už len z jazykov ako ukrajinčina a pod., matika bola v stredu takže neviem :/ ....každopádne ťa chápem, tiež som mala obdobie pred uzatváraním známok keď na mňa prišla choroba a tak som ich miesto opravovania zhoršovala :D

      Vymazat
  4. Krásně sis nakoupila, odměna je nutná :)
    Kolik toho máš ještě před sebou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :) našťastie teraz už to mám za sebou :) myslím tým prijímačky

      Vymazat
  5. super nákupy a rúž ti ide!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vďaka :) som nakúpila na taký mesiac dopredu :) doba je zlá :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...