pondělí 6. srpna 2012

Colorful Citrus Nails

Ahojte!

Stále tu máme leto, ktoré je pre mňa to najfarebnejšie ročné obdobie. A práve leto je ten čas keď ovocie vie poriadne osviežiť. Tak som sa rozhodla spojiť tieto dve veci v jedno - vo farebnom citrusovom dizajne na nechty!



Pohrabte sa vo svojich lakoch a vyberte si tú najsviežejšiu kombináciu farieb. Môžu byť neonové, pastelové, alebo dokonca vo farbách pravých citrusových plodov ako citrón, pomaranč, limetka, grapefruit a podobne. Ja som si vybrala práve tieto laky.


Predtým než začnete pripravte svoje nechty pilníkom do požadovaného oblúkovitého tvaru, a môžete naniesť podkladový lak.


Na začiatok použijeme prvú farbu podľa vašeho výberu,


a vytvoríme ňou farebný polkruh na okraji nechtu. Pokračujeme s ostatnými farbami na ostatných prstoch. Ak treba, nanesieme druhú vrstvu.


Potom bielym lakom s tenkým štetčekom vytvoríme biely polkruh blízko okraja farebného polkruhu, ktorý sme pred chvíľou vytvorili. Dokreslíme 4 čiary smerujúce do stredu okraja nechtu.


Nakoniec nanesieme ešte priesvitný nadlak, aby sme to celé zafixovali. Dúfam, že sa vám tento nápad páčil a že to doma vyskúšate. Nemusí to byť perfektné, ide hlavne o zábavu, a je to milý spôsob ako vyjadriť radosť z leta. Držím palce!




Let's get stylin'
foto: KK

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...