pátek 28. září 2012

7 tipov a trikov ako vyzerať na oznamkovej fotke dobre

Ahojte! :) 
Dnes k vám prichádzam so zaujímavými tipmi. Určite nejedna z vás má tento rok stužkovú  a k tomu samozrejme patrí plno vybavovania.Vy šťastné, čo už svoju stužkovú máte za sebou určite dobre viete koľko sa s ňou s celou triedou natrápite. Vybrať si tie správne šaty, aby som vyzerala ako dospievajúca dáma, viete o čom hovorím. No hneď druhá vec, na ktorú sa všetky tešíme sú oznamka :D Áno aj ja sa tak teším. K tomu patrí aj fotenie a tak vám prinášam niekoľko rád, aby ste z fotenia nemali strach (tieto triky som už niekoľkokrát využila aj pri fotení sa na vodický a pod. :))

1. Deň pred fotením sa poriadne vyspite
Určite nechcete pred objektívom strašiť tmavými kruhmi pod očami :D Na opuchnuté oči použite vychladené lyžičky z chladničky. Nie aby ste sa zranili, len si ich priložte na oči na 5 minút a pocítite úľavu.


2. Na fotenie s bleskom použite make-up bez ochraného faktoru SPF.
Ten by mohol spôsobiť že na fotke vyzerá vaša tvár omnoho bledšie ako zvyšok tela.

3. Kontúrujte
Pri fotení s bleskom vaša tvár stráca menej výrazné kontúry tváre preto je treba ich trošičku zvýrazniť aby nezanikli ;) Líčka, nos a tiež tam kde tvár hraničí s vlasmi a vaša tvár bude hneď vyzerať chudšie.


4. Pokúste sa používať matné očné tiene
Chceme dosiahnuť prirodzený vzhľad a preto matné odtiene pôsobia prirodzenejšie. 

5. Umelé mihalnice? Áno!
Skúste niekoľko individuálnych rias na vonkajší koniec oka alebo pár demi (polovičných) rias. Na rozdiel od páru celých rias, dodajú vašim očiam iskru.



6. Highlight
Použite biely matný tieň do vnútorného kútika oka, pod obočie, na most nosa a štipku aj na lícne kosti. Vidíte ten rozdiel? Vaša tvár nadobudne nový rozmer. :)


7. Posledné úpravy
Pred fotením sa nezabudnite prepudrovať a tiež sadnite si rovno. Zhrbený chrbát proste nepristane nikomu :) 


Tak a teraz vám už nič nebráni v nafotení úžasných fotiek. Takže nezabudnite - prepudrovať, vystrieť sa a uvoľniť sa. Ak by ste aj na všetko ostatné zabudli - toto sú tie najdôležitejšie veci. :D Takže veľa šťastia!

KK
Let's get stylin'
foto:google

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...