středa 19. prosince 2012

Dear Santa! - My wishlist


Milý Ježiško :) 

Možno trochu neskoro, ale predsa ti chcem predstaviť môj wishlist :) To, čo by som rada uvidela pod vianočným stromčekom :) Popravde, dosť dlho mi trvalo kým som si uvedomila, čo vlastne chcem, pretože si na darčeky nepotrpím. Napriek tomu som na pár vecí prišla. Neprosím si od teba veľa vecí, skôr také nevyhnutnosti, ktoré už dlho potrebujem. Je to tým, že moji rodičia ma dostatočne "rozmaznávajú" cez rok, takže ti za nich touto cestou ďakujem :D


1. Prvá vec, ktorú už dlho chcem a potrebujem sú nové slúchatká :D Oboje, čo mám sú už nejako pokazené, buď nejde jedno slúchatko alebo obe...veď to poznáš.... Ježiško, ale nech sú to také kvalitné so silikónovými špuntmi, tie majú dobrý zvuk. :)

2. Ďalej si už dlho chcem prečítať knihu od Hiraxa. Nedávno som bola na jeho čítačke a zaujala ma kniha Sekundu pred zbláznením. Chcem práve túto, lebo ju nemá nikto v okolí od koho by som si ju mohla požičať. Ale okrem toho odporúčam aj ďalšie od neho, nedávno vyšla kniha 666 anjelov a predtým ešte Šlabikár šťastia.

3. Zimné pneumatiky. Ako čerstvá šoférka sa chcem na cestách poriadne vyšantiť, ale žiaľ v tomto období zimy nemôžem, pretože nemám zimné gumy. Moja duša smúti a autíčko čaká zaparkované v garáži až do jari. Takto by si, Ježiško, vyriešil moju dilemu. :)

4. Milujem prekvapenia a ak by si ma chcel naozaj potešiť, tak ma potešíš niečím, čo nečakám. Môže to byť niečo vlastnoručne vyrobené, z toho mávam najväčšiu radosť. Alebo aj kozmetika a oblečenie, toho nikdy nie je dosť. Som skromná a preto mi najväčšiu radosť urobíš niečim originálnym.

5. A nakoniec chcem to najhlavnejšie a najdôležitejšie. Aj keby som ostatné darčeky nedostala, tak chcem aspoň tento. Je to pokoj a pohoda v kruhu mojej rodiny. Chcem, aby tieto sviatky boli naozaj sviatkami radosti a pohody a nie stresu a tlačenia sa v obchodoch. Viem, že pre teba to nie je ťažké zariadiť :) 

Ježiško, dúfam, že si prečítaš môj list, veď štedrý večer je už za dverami. A patrí ti obrovské ďakujem za všetko, čo pre mňa robíš. :) ĎAKUJEM


Šťastné Vianoce všetkým!

Let's get stylin'

3 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...