úterý 25. prosince 2012

Essence Superfine Eyeliner Pen Review

Pekný sviatočný večer prajem, 

dúfam, že ste prežili včerajší štedrý večer, že ste to s jedlom neprehnali, a že vám Ježiško nadelil všetko to, čo ste si priali. Mne Ježiško doniesol nový mobil a tak sa z neho teším ako malé decko a zisťujem jeho nové funkcie :) Ale k veci. Dnes vám prinášam recenziu na očnú linku od essence. Používam ju len mesiac a hovorila som o nej aj v článku TU. Na začiatku som s ňou bola veľmi spokojná, no používaním ma sklamala, čo je dosť škoda, pretože značku essence mám rada. 


Túto linku som si kúpila preto, lebo moja predošlá obľúbená linka sa už minula. Rozhodla som sa pre túto, ktorá mi bola sympatická cenou a sľubovala precízne namaľovanie. Stála 2,69€, to je za linku pomerne nízka cena. 


Obal je klasický čierny, tento typ sa predáva len v čiernej farbe. Obsahuje 1ml produktu a spotrebovať ju treba do 12 mesiacov. Hneď po kúpe som bola veľmi spokojná s tým ako maľovala, silno a naozaj veľmi precízne, za čo môžeme vďačiť dlhému a ostrému hrotu v type fixky. Ako to však so všetkým býva, po čase sa opotrebovala a na konci hrota mi už teraz nekreslí. Je to škoda, pretože som to nečakala tak skoro :/



Nanáša sa naozaj skvelo, čo ma ale najviac zarazilo je jej výdrž. Na očiach sa po niekoľkých hodinách škaredo otlačí na viečko. A najhoršie je, že po odlíčení zostane na očiach akoby fialový film, ktorý proste nejde odlíčiť. Nebyť tohto, bola by to veľmi podarený produkt.


Na obrázku môžete vidieť ako sa s ňou maľuje teraz približne mesiaci používania - nie je už taká precízna.

Plusy:
+ cena
+ čerstvá kreslí veľmi precízne

Mínusy:
- skoré vyschnutie
- po odmaľovaní zanecháva fialové fľaky
- otláča sa
- nízka výdrž

Nakoniec už len zhodnotím, že som mala od nej vyššie očakávania a pravdepodobne by som si ju už nekúpila znovu - budem hľadať nejakú inú, čo mi sadne. Celkovo by som ju ohodnotila aj na lepšiu známku, nebyť toho, že tak rýchlo vyschla a že sa nedá odmaľovať. Dávam teda 2/5 bodov.

Nabudúce vás prekvapím mojimi novoročnými predsavzatiami, kam patrí aj viacej článkov :) Ak sa vám táto rieview páčila, dajte mi v komentároch vedieť a pravdepodobne ich bude bývať aj viac.

Prajem vám ešte šťastné prežitie vianočných sviatkov!
Let's get stylin'
foto: KK


7 komentářů:

  1. ja znacku essence moc nemusim, casto som kupovala laky tejto znacky, lebo maju krasne farby, ale strasne malo vydrzia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno mňa žiaľ párkrát sklamala...ale ešte jej dám šancu :) laky od essence milujem :)

      Vymazat
  2. Kikuš, ja som tiež bola najprv v šoku, že málo vydrží, ale až potom som zistila, že sa dá hrot vybrať a otočiť (je dvojstranný)- tak neviem či si to skúsila alebo nie....samozrejme sa pri tom človek zagebre :D ale npar odlíčiť mi ide v pohode, ale hej otláča sa, čo už...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale nevrav Majka :D to som teda nevedela...musím to skúsiť...to určite zmení môj názor :)) ...len škoda že sa naozaj dosť otláča :/

      Vymazat
    2. no ani ja som to nevedela, spolužiačka ma na to na tábore upozornila (tiež som sa divila, že po 3 týždňoch je už dosť suchá :) ) tak aspoň jedno malé plus (aj keď radšej by som bola, keby som to otáčať nemusela :))

      Vymazat
    3. áno vďaka Majka :) mala si pravdu...naozaj to je tak...sranda :) lepšie by bolo keby to tak napísali na obal aby s tým ľudia nemali starosti :)

      Vymazat
  3. Veľmi pekná recenzia :) som rada, že si ju urobila, pretože som mala v pláne si ju kúpiť, no už sa tak nestane :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...