středa 23. ledna 2013

Garnier Fructis Regenerácia a lesk kondicionér Review

No tak dnes bude reč o mojom "ultimate favourite" kondicionéri, o úplne naj naj najlepšom balzame na vlasy, ktorý som kedy používala. Používam ho už dobrý polrok a hoci zvyknem meniť produkty na vlasy, tak k tomuto kondicionéru sa stále vraciam. Budem teda písať len v pozitívach, pretože som z neho stále nadšená :)


Začnem teda pri tom ako som sa k nemu dostala.Tento kondicionér býva pribalený pri farbách na vlasy ako vzorka, a k jednej takej som sa dostala a vyskúšala ho. Samozrejme, že ma očaril, tak som sa ho snažila nájsť aj vo fľaši. Na prvý pokus to nevyšlo, kúpila som si ten kondicionér od Garnier v červenom obale. 

Akonáhle som ho našla, tak ho stále používam. Mohli ste ho vidieť v mojom príspevku o farbení farebného prameňa vo vlasoch TU. Ale prejdime k tomu, prečo ho tak zbožňujem.

Nájdete ho v skoro každej drogérke plus aj v niektorých hypermaketoch, cena sa pohybuje od 2-4€ za 200ml. Obal hovorí, že obsahuje trojitú výživu: 3 oleje - olivový, avokádový a bambucké maslo. Hĺbkovo vyživuje, obnovuje a zanecháva žiarivé a hebké vlasy. S týmto musím plne súhlasiť. Je určený pre suché, poškodené a ja by som dodala aj pre namáhané vlasy farbením, žehlením alebo zahrievaním kulmou, pretože pôsobí regeneračne a obnovuje vlasovú štruktúru.


Zmenu cítiť už po prvom použití, vlasy zanechá jemné a hebké na dotyk, ľahko sa rozčesávajú a majú lesk. Väčšina kondicionérov, ktoré som dovtedy používala toto nedokázala urobiť s mojimi vlasmi. Navyše nádherne vonia! Keď pôjdete v obchode okolo neho tak si určite pričuchnite :) U mňa je to určite jednička a dostáva 5 bodov z 5 :). A čo je váš n.1 favorit na vlasy?

Let's get stylin'

6 komentářů:

  1. Pekný blog!
    Navštív aj náš:
    http://dklsk.blogspot.sk/
    Veľmi sa potešíme aj komentáru
    DK x

    OdpovědětVymazat
  2. ja prave pouzivam marrocanoil, dost mi pomohol, no jeho verzia na objem ma moc nepresvedcila, skoda:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uhm ten je tiež výborný :)) pôsobí regenerujúco :)

      Vymazat
  3. tiež som používala, a vyhovoval mi :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...