pátek 25. ledna 2013

Makeup TAG

Zdravím dievčatá :)

Ako som tak minule prechádzala blogmi, tak som narazila na tento zaujímavý tag, na blogu Štýl ženy od Sue.  Dokážem sa poriadne nadchnúť pre rôzne tagy či už ako divák alebo čitateľ. Existuje ich naozaj mnoho, ale tento tag bude odo mňa prvotina tak som zvedavá ako sa vám bude páčiť :) Pokúsim sa odpovedať čo najúprimnejšie :D


1. Keby si mohla pracovať pre nejakú kozmetickú firmu, ako by si nazvala svoju kolekciu?
Hmm určite by som nechcela nejaký tuctový názov. Určite by záležalo od obsahu kolekcie, no znelo by to niečo ako Rainbow Paradise, City of Colors alebo Forgotten Symphony...napadajú ma samé také názvy :D

2. Keby si mala vybrať jeden make-up, ktorý by si mohla používať do konca života, ktorý by to bol?
Používať jednu značku ceý život? Fúú to by bolo ťažké. No keď už, tak by to bol make-up od značky Lancôme, pretože je to najlepšia kozmetika vôbec. A nie, vôbec nie som náročná :D


3. Náušnice alebo náhrdelník?
Jednoznačne náušnice. Tie nosievam omnoho častejšie ako náhrdelníky, ktoré vytiahnem raz za uhorský rok. Sú omnoho praktickejšie a aj ich mám omnoho viacej. Mám tiež rada handmade náušky, jedny trsátkové som si vyrobila TU.

4. Preferuješ nahé oči a veľmi výrazné pery a alebo výrazné oči a nahé pery?
Nie je deň, že by som opustila dom bez nalíčenia očí, no zároveň rada nosím aj výraznejšie pery. Napríklad po dlhom dni, keď môj makeup je už trochu rozmazaný, tak vytiahnem rúž, čo so sebou nosievam a zvýrazním si trochu pery, aby som to vyvážila. 

5. Vec na pery, ktorú vždy nosím so sebou?
Môj zelený Garnier balzam, ktorý som si kúpila na výborné odporúčania z blogu wykyy. Je úžasne hydratačný, odporúčam všetkými piatimi a v hlavne zime je výborný na popraskané pery.



6. YouTube alebo blogy?
Určite Youtube. Je to tým, že všetko o makeupe a pod. som sa naučila z youtube videí. Často tam strávim aspoň hodinu denne a stále je sa na čo pozerať :) Mám plno obľúbených youtuberiek, ku ktorým sa stále vraciam pre nové tipy a triky a práve tu na blogu vám ich chcem sprostredkovať. 

7. Máš zvláštnu fóbiu?
Asi veľmi nie :D Nie som človek, čo sa veľmi bojí....Ou áno práve som si na jednu spomenula :D....Nemám rada prezlečených ľudí za rozprávkové postavičky ako napr. Mickey Mouse alebo tak. Mám z nich strašný strach, práve preto, že im nevidím do tváre....(smejem sa sama na sebe :D).

8. Obľúbené songy, ktoré počúvam na cestách, alebo pri príprave svojho make-upu?
Sú to často také, ktoré vystihujú moju momentálnu náladu. Potom si len tak s úsmevom vykračujem po ulici a snažím sa neotvárať ústa na slová pesničky, ktorú počúvam, aby si o mne ľudia nemysleli, že som naozaj strelená. :D

9. Televízia alebo YouTube?
Tak znovu to bude Youtube. U nás doma sme si prakticky zvykli žiť bez TV, netrávime pri nej toľko času. Väčšinou teda pozerávam Youtube :)



10. Čo ťa inšpirovalo písať svoj blog?
Chcela som sa hlavne podeliť o moje skúsenosti a rozvíjať hlavne vnútornú krásu dievčat, ktoré by môj blog čítali, a používať makeup len ako prostriedok k jej objaveniu. Mala som plno nápadov, ktoré som chcela zrealizovať a blog sa stal tým správnym riešením. 

Verím, že sa vám tu stále páči :)) Lebo to je pre mňa tou najhlavnejšou prioritou <3

Tak teda verím, že ste sa pri čítaní tohto tagu nenudili a že vám to povedalo niečo viac o mne. Ja som sa úprimne bavila a v budúcnosti môžete čakať aj ďalšie tagy, čo budú obiehať bloggerovský svet. Ak ste tento tag ešte neskúšali tak označujem každú z vás, ktorá si toto číta. Teším sa na vaše odpovede a dajte mi link do komentárov, aby som si ich mohla prečítať :)

Let's get stylin'
foto: google

4 komentáře:

  1. Zajímavé počtení, ty názvy kosmetiky jsi vymyslela super :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  2. superr :) ja som už jeden tag mala ale nie kozmeticky tak ak budeš chceiť môžeš mi niečo vymyslieť :D

    http://sofiaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...