středa 9. ledna 2013

Maybeline Great Lash Mascara Review

Pekný večer prajem dievčatá :)

Tento týždeň sme sa konečne vrátili do školských lavíc po tom dlhom čase odkedy sme tam boli naposledy. Nemohla som sa školy dočkať, pretože do nej taaak rada chodím....a tiež mám veľmi rada iróniu :D...Takže aby sme sa doma nenudili, tak vám poviem niečo o tejto maskare od Maybelline. Je to podľa mňa žijúci hrdina, túto ružovo-zelenú maskaru som dostala od maminy keď som bola ešte veľmi malá. 

Plus teraz má DMka 27.januára zľavu do na všetky riasenky od Maybelline. Stačí si uplatniť 25%-nú zľavu pri zákazníckom stojane za 35 bodov. Tak vyjde táto špirála namiesto 4,49€ len 3,37€. To je už omnoho prijateľnejšia cena. 


 Túto špirálu som si kúpila už dávnejšie, keď bola v DMke zľava na dekoratívnu kozmetiku. Keď som ju uvidela v stojane povedala som ako super že tu majú aj extra čiernu špirálu. Tak som ju hodila do kočíka spokojne som išla k pokladni. Ale až doma som zistila že nemá ten nový štetček, ktorý som chcela vyskúšať. Tak som si vravela nevadí, hádam inokedy. Tak to konečne prišlo, aspoň vám oba druhy môžem porovnať.

Rozdiel je naozaj malý, navrchu je Blackest Black Great Lash, naspodu je klasická Great Lash s novým štetčekom.

Obsahuje 12,7 ml produktu, u čierno-čiernej je to o niečo menej - 12,5 ml. Na prvý pohľad sú totožné, líšia sa len v nápise na spodku obalu, obal tej novej je so srdiečkom a je o niečo ružovejšií. To je ale nepodstatné :)


Omnoho väčší ozdiel je ale pri štetčekoch. Navrchu je starý tvar špirály, dole je jej nový zmenený a aj vylepšený tvar. Teraz si môžeme niečo povedať o každej z nich.


Toto je Great Lash v jej starom vydaní, štetček je kefkovitý a keďže ja nie som milovníkom tohto druhu tak ma veľmi nenadchla. Môžem o nej ale povedať, že to hlavné - namaľovanie rias urobí. Za tú cenu stojí, no ak si mám vybrať, mám radšej tú druhú s novým štetčekom.


Toto je už o poznanie lepšia Great Lash-ka s "podtitulom Lots Of Lashes. Štetček je akoby plastový a nie ten kefkový, ktorý lepšie riasy rozčeše a natočí. 


Toť k obom "grejt leškám". K špirálam sa ani viac nedá povedať, pretože každej sedí na očiach iná, podľa toho aké vaše riasy sú. Pekne to vysvetlila Michelle Phan vo svojom videu o špirálach Mascara 101. Každopádne vám odporúčam sa ísť pozrieť po nejakej kvalitnej Maybelline špirále práve teraz keď sú také výhodné. A kľudne siahnite aj po tomto ružovo zelenom mohykánovi :D Určite s ňou nič nestratíte.

Let's get stylin'
foto: KK



2 komentáře:

  1. Moc pěkný článek i když mě takové kartáčky zrovna nevyhovují, obal se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. každému vyhovuje niečo iné to súhlasím :) treba hľadať tú správnu :D vďaka

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...