čtvrtek 14. února 2013

Recenzia - Rúže Pure Color od Oriflame

Hello girls :)

Ako oslavujete Valentína? Je romantický večer a tiež sedíte doma na zadku? No nevadí :) Sprijemníme si ho spolu. Včera mi došli nové rúže na pery z Oriflame. Doma som už mala 2 odtiene, ktoré som si kúpila pred rokom a tak som ich už poznala. Bola som s nimi spokojná a tak som si teraz prikúpila ďalšie dva. Proste som im neodolala - cena 2,20€ za rúž je jednoznačne lákavá :D Táto akcia sa dá využiť až do 24.februára, tak ak o ne máte záujem tak choďťe do toho.


Tákže mám doma 4 odtiene - Fuchsia Red (24057) a Bright Pink (24054) z kolekcie Pure Colour Floral a Soft Coral (26269) a Blush Pink (26270) z kolekcie Pure Colour. Rozdiel medzi týmito dvoma kolekciami je len vo vrchnáčikoch, inak ide o tie isté rúže, rozdielné sú akurát tak farby. Prvé dva vlastním už rok, druhé dva sú terajšie novinky a sú to krásne odtiene. 

Rúže obsahujú 4g produktu a sú vyrábané v Rusku. Obal je klasický plastový, žiadne prekvapenie, pády zvláda v pohode, no myslím, že stupenie nohou by už nevydržal. Rúže z kolekcie Pure Colour Floral majú milé vrchnáky s ružovými kvetinkovými ornamentami. 

Prvým odtieňom, ktorý si predstavíme je červeno-ružový Fuchsian Red. Zo všetkých čo mám je asi najviac pigmentovaný. Nie je to ale obrovská pigmentácia, ale dá sa to brať aj ako výhoda, pretože jedna vrstva by bola vhodná aj na denné nosenie. Je to krásna výrazná farba, taká ku ktorým by sa hodili nahé oči. Na perách vyzerá lesklo, trošku do matna. Pôsobí hydratujúco, výdrž je na hydratačný rúž priemerná, asi tak max 2 hodiny. Vôňa je príjemná, nevtieravá. 


Druhým odtieňom je Bright Pink je to jemná barbinkovo ružová farba. Presne taká akú by nosila Lady Gaga alebo Nicki Minaj. Preto nie som až takou fanynkou tejto farby. Nie je až tak pigmentovaný ako ten pred tým, ale viacnásobným prejdením po perách urobí úplné prekrytie. Má lesklý povrch, čo je fajn, no preferujem skôr matné a má tú istú príjemnú vôňu a konzistenciu.


Tretím odtieňon je Soft Coral a je asi moja najobľúbenejšia farba z týchto štyroch. Je krásna oranžovo-koralová, pôsobí veľmi prirodzene aj na každodenné nosenie, takú som už dlho chcela. Keď som ho prvýkrát uvidela, tak som sa zľakla, že je tak silno oranžový, no v skutočnosti vôbec nie je. Z týchto rúžov je asi najmenej pigmentovaný, no znovu je to postačujúce. Na perách je skôr matno- lesklý, a to mi vyhovuje. 


A posledným z tejto série je odtieň s názvom Blush Pink. V obale má sýto ružovo-koralovú farbu, podobnú predchádzajúcemu, no v skutočnosti nie je až taký sýty. Pigmentácia je znovu priemerná a farba krásne ružovučká, pôsobí na perách tak zdravo a príjemne hydratuje. Je najpodobnejší prvému odtieňu Fuchsian Red, je to akoby jeho menej sýty súrodenec.


Zhrnutie: Dávam tomuto rúžu 4 body z 5 a je to kvôli tomu, že mám proste vysoké nároky, a viem, že sú na trhu aj lepšie rúže. Ďalej aj kvôli tomu, že v katalógu vyzeral ináč ako v skutočnosti, čo môže byť dosť mätúce pri výbere a pre mňa dosť iritujúce. Pigmentácia nie je najlepšia, čo sa ale od rúžu v tejto cene dalo očakávať, takže to neberiem ako nevýhodu. Inak ho mám veľmi rada, kvôli jeho hydratácii, vzhľadu a príjemnej vôni. Asi by som si ho kúpila znovu. 

Hádam ste sa neunudili a dočítali až sem do konca. Máte aj vy nejaké kozmetické novinky, ktoré ste si poslednú dobu dopriali? Dajte mi vedieť, poteší ma každý koment :) Teším sa na vás zase nabudúce, moje milé :))


foto: KK

14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. thanks Andrea :) I appreciate it even that you probably don´t understand this language :)

      Vymazat
  2. Vypadají parádně všechny :) Momentálně hledám nějaký podobný odstín jako je ten Blush pink, tak možná mrknu do katalogu Oriflame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určite ho čekni :) okrem týchto dvoch nových odtieňoch o ktorých tu hovorím tam ešte sú ďalšie 2 nové...myslím, že na farbách si teraz dali záležať :))

      Vymazat
  3. Ano, sedím na zadku. :D No rtěnky jsou to vážně krásné! Líbí se mi všechny čtyři barvy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to sme dve :)) prajem teda ešte pekný a romantický večer :D áno sú, tiež sa na ne neviem vynadívať :)

      Vymazat
  4. hezké barvy:) nejvíc se mi asi líbí ta 2 taková nevýrazná:)

    OdpovědětVymazat
  5. no vidíš :D zaujímavé ako sa každému páči niečo iné :))

    OdpovědětVymazat
  6. jeeeeeeeeeeee ta staro ruzova je naadherna !!!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. The bright pink lipstick is my favorite!

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné barvičky :-) všechny odstíny ti moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem :) a s farbami som aj ja veľmi spokojná :) sú veľmi nositeľné

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...