úterý 9. dubna 2013

NYC Cover Stick - Recenzia na korektor

Ahojte všetci!

Pokračujeme v sérii mojich nákupov, ktoré si môžete prečítať TU. Po recenzii na balzam na pery dnes budem rozprávať o korektore od NYC, ktorý stál neuveriteľných 1,99€. Žiaľ nepotešil ma vôbec, značka NYC ma zaujala a korektor je vôbec druhá vec, ktorú od NYC vlastním. No poďme sa mu pozrieť bližšie na zúbok.


Korektor je zabalený v labilnom umelohmotnom obale podobnému rúžu, vysúva sa von. Pád alebo stupenie nohou by nevydržal, ale inak je pekný, oblý a neobyčajný. Obsahuje 2,2g produktu, čo je taký priemer a mám ho v odtieni 783A Natural. Odtieň mi sadol.


Už dávno som chcela nájsť korektor s dobrými vlastnosťami za rozumnú cenu. Stavila som na tento v tyčinke, pretože som mala pomerne dobré skúsenosti s tým od Miss Sporty. No hneď ako som prišla domov tak ma vôbec nepotešil prvý pohľad naň. Je to možno náhoda, ale kúpila som si poškodený kus, s odlomeným vrchom. Ach jaj, smútok v tvári, ale povedala som si, že výsledok to hádam neovplyvní.


Žiaľ, tento jeho "handicap" mi úplne znemožňoval jeho používanie a vlastne preto mi ostal ležať prachom v šuplíku. Odhliadnuc od toho, má tuhú, trochu mastnú konzistenciu. Vydrží pár hodín, potom začne zaliezať do zárezov, čo nie je vôbec príjemné. Jeho roztierateľnosť je skôr priemerná.

zľava doprava - korektor nerozotretý, rozotretý dostratena, krytie na hnedom znamienku nakreslenom ceruzkou.
Jeho krytie sa zdá byť dosť dobré. To ale neprekryje ostatné nedokonalosti, ktoré má.

+ krytie
+ cena 
+ moderný tvar obalu

- konzistencia
- tuhosť
- zlomil sa 
- roztierateľnosť

Aby som to zhrnula, za mňa tento korektor nie. Niekomu môže úplne sedieť a to by bol ten lepší prípad. Nerada píšem negativne recenzie, hlavne po tom, čo som vychválila balzam pred tým. Dúfam teda, že vám sem nabudúce prinesiem nejaký vydarený produkt, ktorý by som s čistou dušou odporučila :). Dovtedy sa majte krásne a opatrujte sa.


foto:KK

6 komentářů:

  1. Vypadá dobře, sice důvěřuji tomu svému od balei ( můj članek na blogu ) ale pomalu mi dochází a tak asi zkusím tento))

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uhm ten od Baley mám tiež a rovnako s ním nie som spokojná :/

      Vymazat
  2. Skus tekutý korektor od Maybelline Afinitone :-) mám ho a jsem zatím nejspokojenější, samozřejmě jako ty pořád hledám ten dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem za tip :) o Maybelline a jeho korektore som už počula, len neviem či to bol práve tento tak sa naň pozriem :)

      Vymazat
  3. Tyjo, nevypadá špatně, ale vadilo by mi, že je mastný, nevydrží a že se hnedka zlomil..
    Já mám tuhý od Avonu už podruhé za sebou a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to máš fajn že si našla nejaký s ktorým si spokojná :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...