čtvrtek 9. srpna 2012

DIY Pocket Shorts Revamp

Ahojte!

Pamätáte sa na šortky, ktoré som minule vyrobila z nohavíc? Tak dnes vám ukážem ako ich ešte viac pretvoriť.  TU si môžete pozrieť predchádzajúci článok o šortkách.

Rozhodla som sa ich oživiť práve takýmto zaujímavým vreckom.
    


Ak vám doma leží staré tričko, ktoré už nenosíte, skúste ho použiť, ďalej už potrebujete len pár vecí, ktoré doma určite nájdete.


Vaše šortky, tričko alebo látka ktorá sa vám páči, ihla, niť, nožnice, špendlíky a krajčírska krieda alebo niečo podobné čím sa dá značiť na textil.


Najprv budete musieť odpárať vrecká, to dosiahnete odstrihnutím jednotlivých nití. Pozor ale na látku, aby ste ju náhodou neprestrihli.


Potom si treba zaznačiť kriedou veľkosť vrecka na látku, pridajte ale aspoň 3 cm z každej strany naviac na prišitie. Potom jednoducho vystrihnite.


Prišpendlite látku k vrecku tak ako sa vám to páči.



Pokračujte prišitím látky k vrecku. Preferujem ručné šitie, ale pokojne môžete použiť aj šijací stroj. Vrecko obšite zo všetkých strán.


Nakoniec celé vrecko prišite k šortkám. Najprv poriadne prišpendliť a ide sa do toho. Ja som ho prišila tak ako je ukázané na obrázku. Nezabudnite vynechať vrchnú stranu, aby ste mohli do vrecka vložiť veci.


Teraz je to už celé hotové. Verím, že vám tento návod pomohol a že ho využijete aby ste si svoje staré džíny takto originálne oživili. Prajem vám veľa šťastia.


Let's get stylin'
foto: KK

2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. vďaka :D a veľmi jednoduchý :) ani by som nepovedala ako môže takáto malá zmena zmeniť výzor takýchto šortiek :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...