pátek 19. října 2012

essence Eyebrow Stylist Set Review

 Pekný deň prajem :)

Po dlhšom čase sem znovu prichádzam s recenziou na set na úpravu obočia. Mám ho kúpený už nejaký čas, ale potrebovala som ho vyskúšať, aby som vám mohla dať moje úprimné dojmy :)) 




Celý set obsahuje:
2 farby na obočie - tmavšiu a bledšiu
skosený štetček
3 šablóny pre rôzne tvary obočia
príbalový letáčik 

Dlhodobá cena v DM-ke je 2,89€, gramáž je 2g.


Začala by som obalom. Ten je plastový, skladá sa z dvoch častí. Zatiaľ drží dobre, no myslím, že časom sa dosť opotrebuje a môže prestať držať. Tiež si myslím, že by nevydržal horšie pády alebo kebyže naň stupím nohou (nie že by som to skúšala :D) 

Bohužiaľ, nemyslím si ani, že by otváranie bolo nejako dobre vyriešené. Aby ste sa dostali k farbám, musíte otvoriť plastový obal, vybrať odtiaľ tú menšiu plastovú nádobku s farbami a zároveň dávať pozor, aby vám odtiaľ nevypadol štetček prípadne šáblóny a príbalový papier. Ak ste teda v zhone alebo sa chcete namaľovať povedzme vo vlaku, tak to môže byť dosť obtiažne, kým všetko bezpečne vytiahnete von.


Na vnútornej plastovej nádobke sa nachádzajú samotné farby a malý štetček. Ten je tiež dosť mizerný, vôbec ho nepoužívam, pretože sa mi zdá, že vôbec nenaberá farbu a zle sa s ním manipuluje. Radšej teda používam svoj skosený štetec, ktorého štetinky sú o niečo tvrdšie a lepšie sa s ním manipuluje. 

Dosť ale o negatívach, lebo tie som práve všetky vyčerpala. Farby sú dobre zvolené, sú univerzálne, myslím, že sadnú každej. Ja používam bledšiu farbu, pretože mám tmavé vlasy a pomerne husté obočie. Bledá farba pekne vyplní obočie, bez toho aby vyzeralo neprirodzene. Tmavú farbu by som odporučila tmavovláskam s redším, prípadne viac vytrhaným obočím.


Tiež si myslím, že sú dobre pigmentované a nič sa s nimi nedá pokaziť. Skúšala som ich už aj na mamine, sestre a dokonca aj kamoškách a pracovali veľmi dobre s každým druhom obočia.
Výdrž je myslím, že tiež dosť dobrá, keď som si ich ráno naniesla, večer boli vidieť.

Plusy:
+ cena
+ farby
+ pigmentácia
+ šablóny

Mínusy:
- balenie
- štetček
- otváranie

Tento produkt hodnotím ako dobrá investícia pre tie z vás, ktoré sa už staráte o svoje obočie a nechcete minúť veľa peňazí. S tým to setom totižto nič nepokazíte a sadne naozaj každému. Po nanesení vyzerá prirodzene a nestane sa vám, že by ste to s ním prešvihli. Možno by som si ho kúpila znova, ale najskôr chcem ešte vyskúšať set na úpravu obočia od elfu. Tento set od essence by ma možno viac prekvapil, kebyže zmenia balenie. To ale neznamená, že essence nemám rada. Práve naopak, som obrovským fanúšikom značiek s lacným make-upom a essence je jedna z mojich obľúbených :)


Nedávno som si tiež kúpila lash & brow gel mascara od essence, číry gél na úpravu obočia, ktorý by som vám tiež mohla zrecenzovať ako pracuje spolu s týmto setom. Čo vy na to?


P.S.: Pozývam vás na giveaway u Kristíny Fox o tieto zaujímavé ceny na tomto linku: 
Let's get stylin'
foto: KK

2 komentáře:

  1. Ja tento produkt zboznujem! Mam ho uz asi rok vobec z neho neubuda a krasne upravi obocie. Sice je naozaj pomerne labilny ale doma mi to je jedno. Je to jeden vazne z top vyrobkov a nemenila by som ho za nic :)
    Inak pozyvam ta na moju prvu giveaway pri 3 vyroci mojho blogu!
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ani ja :) som rada že máme rovnaký názor :D dúfam že aj mne vydrží aspoň ten rok :))
      ďakujem za pozvanie :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...