pátek 5. října 2012

H&M Lip Balm Vanilla Review

Ahojte!
Konečne prišlo to typické jesenné počasie, nie že by som bola z toho nadšená, práve naopak. No spolu s jeseňou sa cítim ako keby som mala svoje pery viac vyživovať. Rada používam rôzne balzamy na pery, radšej než rúže alebo lesky, pretože moje pery ochráni pred popraskaním. Preto vám dneska chcem predstaviť jeden z mojich obľúbených balzamov, ktorý som si kúpila ešte v letných mesiacoch.



Bol jeden horúci letný deň, keď som zavítala do H&M, aby som si prezrela nové oblečenie. Nič ma tam žiaľ neupútalo a tak som skončila pri stojane s kozmetikou, pri ktorom väčšinou zakotvím. Padol mi teda do oka tento balzam s milou zebrou a hoci bolo leto, kúpila som si ho, pretože balzamy sú pre mňa výhradou jesenných a zimných mesiacov. A hlavne tie, ktoré si môžem na pery naniesť prstami (nehygienickosť nehrozí keďže si často a rada umývam ruky).


Cenu si už presne nepamätám, no myslím, že vyšiel do 2€. Obsahuje až 8g voňavého vanilkového balzamu. Pery príjemne hydratuje a krásne vonia. Nemám mu čo vytknúť:) 


Má priehľadnú farbu, takže len zvýrazní vašu prirodzenú farbu pier. Ja ho tiež používam ako rozjasňovač (highlighter) na líčka - keď si ho nanesiem na pery tak mi na prste zostane malý zvyšok, ktorý práve nanesiem na líčka.


Plusy:
+ cena
+ až 8g za nízku cenu
+ vôňa
+ príjemný pocit na perách

Mínusy:
- pre niekoho môže byť mínus, že si ho musí aplikovať prstom

Tento malý vreckový balzam so sebou rada nosievam všade kam idem. Tiež ho rada striedam s ďalšími podľa toho, na ktorý mám chuť. Je to jeden z tých balzamov, ktorých nikdy nemáte dosť. Ak teda hľadáte spoločníka pre vaše pery na zimu, toto je určite vhodný kandidát. 

KK
Let's get stylin'
foto: KK

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...