středa 28. listopadu 2012

Stužková - Moment After

Ahojte :)
Prajem vám pekný deň a hlásim sa vám pár dní po mojej stužkovej. Teraz keď už všetok stres opadol a zostali len starosti so školou a prihlasovaním sa na vysoké školy, môžem sa s vami podeliť o moje dojmy. Teraz si už hrdo vykračujem so zelenou stužkou na kabáte ( našťastie nie zo a do školy kvôli štrajku :)).
Bol to proste čarovný večer. Ale nezaobišlo sa to ani bez komplikácii. Keď sa vám rozpadnú náušnice a na poslednú chvíľu musíte zháňať ďalšie tak vám začne prihárať. Áno jasné, veď sú to len náušnice. No keď sa vám pokazia aj tie druhé, tak vám už nie je všetko jedno.
Okrem toho všetko prebiehalo pomerne hladko. Až príliš hladko. Deň predtým som pociťovala poriadne nervy - viete, či mám všetko pobalené, aby som si nejakú vec nezabudla, či mám spravené nechty a podobne. Nakoniec mi všetko zostalo aj tak robiť na počas dňa D. Čo už.
Ráno ako každé iné, len s tým že som sa zobudila predčasne, potom si vykračujúc ku kaderníčke. Ísť domov krásne upravená, pripraviť sa a urobiť ostatné čo mi ostávalo. Pred odchodom som už len skontrolovala či mám všetky súčasti mojich šiat (alebo by som ich mala nazvať róbou?) - ramienka, opasok, rukavičky, kabelka, prehoz cez plecia atď. Príchod do sály sa nezaobišiel bez trémy, všetko sa pripravovalo, posledné úpravy, nástup, tanček, začali prichádzať rodičia, usádzanie profesorov.... 
A ani som si nestihla uvedomiť a už sme vykračovali sálou za sprievodu hudby, úklon a na miesto. Vypočuli sme si príhovory a nastalo stužkovanie. Ani neviem kedy zo mňa opadla tréma. Odvtedy všetko prebehalo tak hladko - presne podľa plánu.

foto: superstužková - Jaroslav Brondiansky
Čo sa mi najviac páčilo boli scénky. Asi preto, že chodievam na dramatický krúžok a bola to pre mňa tá pravá šálka kávy. Nastal zhon, všetci sa rýchlo prezliekali a do toho som sa ešte chcela venovať tým, čo sa prišli pozrieť. Všetko to však vynahradil pocit zadosťučinenia, keď som počula pozitívne odozvy - ako dobre bol pripravený program a ako sa príjemne všetci zabavili. "Yes, stálo to všetko za to!"

foto: superstužková - Jaroslav Brodniansky
Pokračoval polnočný súd. Tam sme poriadne ponapínali triednu. Bola to poriadna zábava pre divákov, ale vlastne aj pre mňa. Všetko som prežívala naplno ako sa len dalo. Všetci boli nádherne vyobliekaní, učesaní a nalíčení. Nechcela som uveriť, že sa nachádzam na vlastnej stužkovej. Mal ma vtedy radšej niekto uštipnúť, aby som uverila.

foto: superstužková - Jaroslav Brodniansky

Celkové skóre - zábava : bolesť - 1:1. Boleli ma nohy aj z tanca aj zo scénky ale čo najviac, šaty ma doslova zničili! Áno šaty, keďže boli flitrované, celé moje ruky sú od nich doškriabané a odniesol si to aj chrbát. Ale môžem s čistým srdcom povedať, že to všetko za to stálo. 
A čo dodať nakoniec? Tieto všetky moje pocity sa dajú zhrnúť do "bolo to úžasné", ale zďaleka to nevyjadruje všetky emócie čo som za celý večer prežila. Dúfam, že takto som vám pomohla nahliadnuť do mojej mysle a dokázala predstaviť vám udalosť ako je stužková z môjho pohľadu. Pripájam pár fotiek, snáď vám pomôžu viac si predstaviť o čo išlo.

Nabudúce sa pokúsim napodobniť vzhľad Mariny and the Diamonds z klipu Primadona. Je to pesnička, ktorá mi už dlho behá po rozume a tak mi nedá to neskúsiť. Čo vy na to?


Let's get stylin'

16 komentářů:

  1. <3 <3 prekraaaaaaaaasne šatičkyy :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásne šaty :) ale najlepší sú aj tak chalani! :D

    OdpovědětVymazat
  3. joooj stužková, kde to už je... dávno to bolo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmm :) nezabudnuteľný večer hádam :) teda aspoň pre mňa :D

      Vymazat
  4. Ty šaty jsou perfektní a blog tiež ! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pri čítaní tvojho článku som si spomenula na vlastnú stužkovú, ktorá bola tiež nezabudnuteľná :) Mimochodom, mala si krásne šaty, veľmi ti to pristalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to som rada že vďaka tomuto článku si si pospomínala :)) a ďakujem veľmi pekne :D cením si to :D

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...