pátek 7. prosince 2012

Quick Tip: Ako urobiť aby neónové nechty vyzerali ešte neónovejšie

Ahojte :)

Dnes k vám prehováram s rýchlym tipom, pretože na tomto nemáte čo pokaziť. S kamarátkami sa chystám na oslavu v štýle Retro a k tomu určtie patria aj neónové veci. Rozhodla som sa nalakovať si nechty na neónovo, tak, aby boli ešte výraznejšie. Neónové farby v poslednej dobe priam zaplavili pulty a obchody s oblečením. Týmto pozdravujem všetkých cestárov, čo nosievajú krikľavé vesty :D 


Celým trikom je, aby tak ako si dávate aj bázu na oči, aby ste dosiahli výraznejšie farby, tak aj teraz si nalakovať podkladovú bielu vrstvu. Stačí na to obyčajný biely lak, ktorý má doma každý. Potom farba omnoho viac vynikne, úplne ako keby ste ju lakovali zvýrazňovačkou.



Tu môžete vidieť rozdiel, na prvom a treťom nechte je lak bez bieleho laku a na druhom a štvrtom nechte je.   S bielym lakom je farba omnoho výraznejšia. 

Tak a teraz sa idem naplno vydať na party neónových farieb a doplnkov ako z 80-tych rokov :D Majte sa tu krásne a vidíme sa pri najbližšom príspevku.

Let's get stylin'
foto: KK

8 komentářů:

  1. Jednoduché a přitom jaký to máš efekt!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno zaujímavé :) nezdá sa to ale ozaj to funguje :) škoda že na fotke to nevidno lepšie

      Vymazat
  2. Jů, z toho jsem docela vedle. Já myslela, že už mě žádná kosmetická vychytávka nepřekvapí (jsem asi největší patlalka na světě), ale tohle mě dostalo. Super tip, děkuju ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naozaj? za máličko som rada že som mohla aspoň takto trošku pomôcť :))

      Vymazat
  3. Toto je skvelý tip! Určite vyskúšam:)

    OdpovědětVymazat
  4. tie farbicky su uzasne, aspon sa odreagujem od toho pocasia vonku!:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...