pondělí 7. ledna 2013

Angry Birds Nails

Nazdárek kočky! Od môjho prvého a zároveň aj posledného príspevku na tomto blogu TU už uplynulo more času, čo som sem nič nepridala. Som lenivá, ja viem, ale sľubujem, že odteraz sa to zmení! :)

Iste ste už počuli o hre Angry Birds. Ja osobne tú hru strašne zbožňujem, mohla by som hovoriť až o závislosti. Kto ju hráva, vie o čom hovorím :D. Minule som u nás v jednom číňaku vo Zvolene natrafila na tričko s motívom Angry Birds a samozrejme som ho okamžite musela mať. Toto tričko ma inšpirovalo k dnešnému tutoriálu. Keď môžem mať tohto chutného vtáčika na tričku, prečo nie aj na nechtoch?






Na nechty som použila týchto päť lakov. Prvý je od Miss Sporty - Lasting Colours, odtieň 150. Ostatné štyri som splašila u nejakých vietnamcov za 1 euro :D. Kvalita fotiek je strašná,sú fotené mobilom, lebo nemám zrkadlovku, promiňte.



Najprv som naniesla prvý, červený lak nna všetky nechty okrem ukazováka, na ktorý som spravila ovál- telo vtáčika.



Nad telo som nakreslila malé písmeno V, aby som vytvorila vlásky. Pomohla som si špáradlom, aby čiarky boli tenké a navrchu špicaté.



Znovu som použila špáradlo a na telo som bielym lakom nakreslila vedľa seba dve bodky-oči. Naspodu som urobila menší polkruh-bruško.



Na obočie som tiež použila špáradlo a čierny lak, takisto aj na zreničky. Nezabudnite na malý chvostík na ľavej strane nechtu.



Nakoniec som žltým lakom vytvorila v strede tesne pod očami zobáčik.  Nechty som zalakovala priesvitným lakom a hotovo! Ak chcete z vtáčika spraviť dievčatko, stačí žltým lakom na vlásoch nakresliť mašľu.



Ja osobne som si tento nechtový styling moc obľúbila, pretože je jednoduchý a nápaditý. Verím, si ho zamilujete tak ako ja... o to viac ak tiež závisláčite na hre :)
Let's get stylin'
BeBe

9 komentářů:

  1. stráášne pekné a milé :3
    ako dlho si to robila ? :)
    http://ourpinkhell.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujeeem :) netrvá to vobec dlho, takých 20 minút cca, lebo lak musí dobre zaschnúť. Som rada, že sa páčia :)

      Vymazat
  2. Angry Birds hravam pred spaním :D:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja tieež, niekedy sa uvedomím, že by som už mala ísť spať a sú štyri ráno :D

      Vymazat
  3. Tak to bych si snad na nějakou párty i udělala, a to nemám obrázky na nehtech ráda. Ale Angry Birds mě baví. Dokonce jsem od přítele k Vánocům dostala jednoho plyšového :)

    OdpovědětVymazat
  4. ano, hodia sa na každú príležitosť :)) jeej aj ja chcem plyšového :P

    OdpovědětVymazat
  5. milujem angry birds!
    tričko je úžasné a tie nechty!:O mega! určite to vyskúšam:)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...