pátek 11. ledna 2013

Cross Nails

Načo je dobrá choroba ?? Jedno plus je, že nemusím robiť nič a mám kopec času na blog. Dnešok som si teda krátila robením nechtov a napadlo ma, že vás trošku inšpirujem. Určite ste si všimli, že v momentálne je IN všetko s krížovým vzorom, či už sú to tričká, náušnice, náhrdelníky alebo nohavice. Ja osobne zbožňujem takýto rockovejší štýl- kožené bundy, lebky, kostry, kríže, vybíjané opasky, vysoké topánky atď, atď... Mohla by som o tom rozprávať donekonečna a bola by som ako v siedmom nebi.



LOVE IT!!

Ako som sa tak doma nudila a učiť sa mi teda ozaj nechcelo, spravila som si aspoň štýlové nechtíky :) . Myslím, že tutoriál ozaj nie je potrebný, pretože to zvládne každá. Jedna základná farba laku na celý necht, a druhá výraznejšia farba ako kríž a je to !!


Nie je to nič zložité a popritom to má poriadny šmrnc, či už idete večer do klubu alebo sa vyblázniť na kocert. Najlepšie akcie sú jednoznačne koncerty !! Najbližšie sa chystám na koncert Zoči Voči (neviem, či poznáte) a a určite si pri tej príležitosti urobím tieto nechty znova. Dúfam, že som vás inšpirovala, papa :)

Let's get stylin'
BeBe

8 komentářů:

  1. Ty nehty jsou nápadité,povedly se ti a máš moc hezký sestřih vlasů!:)

    OdpovědětVymazat
  2. No neviem, ja som si nejak nevšimla že by veci s krížmi boli nejak in :D
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veď obchody su plné takých veci teraz :) preto som sem naházala vsetky tie obrázky aby ste verili :D

      Vymazat
  3. tie nechty sú úžasné :)skvelý nápad, určite sa niekedy inšpirujem :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Křížků jsem si všimla díky všem těm blog příspěvkům a nejdřív jsem si říkala: co je to za nesmyslnou záhrobní inspiraci, ale jak je vidím všude, azčíná se mi to docela líbit. Nehtíky máš krásné.

    OdpovědětVymazat
  5. ďakujeeem krasne :)) ano trošku morbídna moda nastupuje :P

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...