čtvrtek 31. ledna 2013

Jednoduché bronzové líčenie / Bronze Eye Make-up

Zdravím :)

Dnes pridávam jedno líčenie, ktoré som urobila už pred týždňom. Bol to taký experiment, poznáte to, keď sa blízko vás ocitne zrkadlo a kapsička s makeupom a ani sa nenazdáte a zrazu máte na očiach nejaký výtvor, ktorý ani neviete ako a kedy sa tam dostal :D Toto bol práve môj prípad, chcela som ale vyskúšať iný tvar záhybu oka (crease). Vy to asi nepostrehnete, keďže som sem veľa líčení nepridala až na jedno - Makeup á la Primadona. 

Každopádne, teraz si môžete plnohodnotne vychutnávať toto náhodné - bronzové líčenie :) Je o niečo výraznejšie ako obyčajné denné líčenie, no myslím, že nie je nevhodné aj na deň. Fotky nie sú retušované, aby ste mali reálnejšiu predstavu. Hope U like it :)


Na začiatok som vytvarovala vonkajší kútik oka do tvaru V pomocou fialovej ceruzky na oči, ktorú som potom dostratena rozmazala štetčekom (tu sa dala použiť aj čierna, no fialová sa zdala byť menej výrazná a presne po takom looku som išla).  Na to som dala hnedastý púdrový očný tieň , aby som to zafixovala a znovu rozblendila. To bol ten najdôležitejší krok, ostatné už budú menej náročné. 

Na celé viečko som potom naniesla bronzový tieň na oči a k okrajom ho rozmazala, aby nemal žiadne ostré hrany. Do vnútroného kútika oka ešte stačí naniesť zlatý očný tieň a pod obočie nejaký odtieňu champagne. Pod oko som použila štipku hnedého očného tieňa, čo mi zostal na štetci. Tiene máme tým pádom hotové :)


Nakoniec naneste vašu obľúbenú linku na oči. Ja som použila linku Superfine od Essence (recenzia TU) a spravila som ju o niečo výraznejšie než som zvyknutá. Do vnútornej linky som použila kajalovú ceruzku od Essence s názvom 04 White. Riasy som natočila a namaľovala riasenkou Great Lash od Maybelline s novým štetčekom (recenziu na ňu si môžete prečítať TU). Na obočie som už len použila moju obľúbenú ceruzku Eyebrow Stylist od Catrice v odtieni 030 Brow-n-eyed Peas a máme vymaľované :)


Tak dúfam, že sa vám toto líčenie páčilo. Nie je to kompletné líčenie na celú tvár, keďže som  to len skúšala, no dá sa podľa mňa využiť na večer či hocikedy keď sa chcete cítiť o niečo viac lepšie. Tieto farby pôsobia tak teplo, čo vám hádam pripomenie v tejto zime tie krásne horúce letné dni. Aspoň takto môžete potešiť seba a svoje okolie :)

Let's get stylin'
foto: KK

10 komentářů:

  1. Povedlo se ti to :) moc se mi to líbí :)

    http://fashionbynat.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Takováhle jednoduchá líčení jsou nejlepší :) v jednoduchosti je krása :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jednoznačne :) to je pravidlo, ktorým sa často riadim :)

      Vymazat
  3. Moc pěkný :)

    www.duty-live.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. very pretty
    follow back, if you like ;)

    OdpovědětVymazat
  5. naprosto užasné líčení, přesně v mém stylu :) moc se ti to povedlo!!! :)

    http://hollybword.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...