středa 6. února 2013

News on Styllin'

Oukej, je čas povedať si to rovno do očí. Je čas posúnuť sa ďalej, na ďalšiu métu. Trávime spolu príliš veľa času, aby sme na tom zostali rovnako. Všetky tie naše spoločné večery, tak veľa hodín strávených spolu. Myslím, že sme dospeli k niečomu novému. Myslím tým, že treba urobiť niečo čo sme doteraz nezažili spolu...

Drahé moje čitateľky, 
teší ma, že sa tu znova a znovu zastavujete, zanechávate potešujúce komentáre a robíte moje dni krajšími. Rada sa pozerám, ako vás tu každým dňom pribúda a ja sa vám chcem za to niečím odvďačiť. Na oplátku sa vás snažím potešovať príspevkami, ktoré vás bavia. Mám pre vás pripravených plno zaujímavých článkov, ktoré by vás mohli potešiť.



No, ale prejdime k veci, aby som nehovorila len prázdne reči. To čo som chcela povedať je, že počet sledovateľov je už krásnych 25, čo mi naznačuje urobiť niečo ako...hmm ako to povedať...giveaway?...Zatiaľ o tom nehovorím nahlas, preto mi dajte vedieť, či by ste niečo také uvítali. 

V súvislosti s tým, mám chuť to tu zmeniť. Myslím tým výzorovo. Tento blog potrebuje nový dizajn. Stále sa mi páči ten minimalistický štýl čo tu je, no potrebuje to tu oživiť!...No nie? Premýšľam o novom záhlaví a taktiež obnovím gadget napravo "O nás". A tiež chcem vytvoriť nové odkazy na Mail, Instagram a Facebook. 



Facebook? Prečo spomínam facebook, keď žiadny styllinovský facebook neexistuje?...No, zatiaľ ešte žiadny nie je, no preto to sem píšem, aby som sa vás na to opýtala. Myslíte, že je na mieste, aby som vytvorila stránku na FB? Nechcem ho robiť predčasne, aby tam zapadal prachom, ale aby bol aktívny s rôznymi tipmi a trikmi pre vás aj v čase keď nepridávam príspevky. Aby ste zostali informované a tiež, aby ste sa dozvedeli o novom príspevku, keď pribudne. 

Takže to zhrniem. Budem veľmi rada, keď mi zanecháte v komentároch dole odozvu, že čo si myslíte o giveaway, novom dizajne a o novej Facebook stránke. Naozaj som veľmi rada, že sa nám to tu rozrastá a verím, že vás to tu baví. To je predsa to, čo ma môže najviac potešiť. Prajem vám krásny zvyšok dňa krásky :*

Edit: Je štvrtok 23:40 a ja som práve nahodila novú titulku. Nová je aj favikona a pozadie stránky :) Dúfam že sa vám to všetko páči :)

Let's get stylin' 
foto: google

4 komentáře:

  1. uz teraz sa tesim na nove vecicky :)
    giveaway-rada sa zucastnim (este som nic nevyhrala :/ ) :D
    dizajn - uuuu moze byt :)
    facebook - tak to uz je na tebe, mne uplne postaci tvoj blog, ktory si rada pozriem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vďaka za tvoj názor :) ok porozmýšľam teda hlavne nad tou giveaway, a facebook asi počká :)) išlo mi hlavne o to, aby som bola s vami v bližšom spojení :))

      Vymazat
  2. Myslím, že všechny nápady jsou fajn :-) giveaway se ráda zúčastním a změna designu nikdy neuškodí, ikdyž se mi ten tvůj líbí, určitě vymyslíš něco pěkného :-) já osobně se na fb blogů moc nepřipojuji, ale určitě ti to rozšíří čtenářky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dakujem :) neviem teraz či si myslela starý dizajn alebo nový, lebo si to písala v čase keď už bol nahodený nový :D každopádne vďaka za zastavenie sa a komentovanie :))

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...