neděle 14. dubna 2013

Fresh Everyday Makeup

Zdravím dievčatá, 

Neviem ako u vás, ale u nás dnes krásne vykuklo slniečko, ktoré už konečne pripomína jar. Teším sa, že konečne bude vonku krásne :) No, ale neodbiehajme od témy...Počas takýchto jarných, slnkom zaliatych dní , mám rada tento jemný, prirodzený a svieži makeup na každý deň. Použila som paletku NUDES od H&M, ktorú vám nabudúce zrecenzujem. Tak poďme do toho :)


Ako prvé treba naniesť váš obľúbený makeup, ktorý vám práve farebne sedí, potom korektor a nakoniec zapudrovať. Následne som si upravila obočie ceruzkou a na líčka som si dala štipku bronzéru a tvárenky.


Na oči som najprv použila zlatistý očný tieň, ktorý som naniesla na celé pohyblivé viečko, no správne by sa mal použiť primer. Keďže ja som nepotrebovala "permanentný", vonkajším vplyvom odolný makeup, tak som tento krok vynechala.
Ďalším krokom bolo nanesenie tmavšieho šedo-hnedého tieňu do záhybu oka, ktorý som neskôr ešte zvýraznila tmavo hnedým tieňom a všetko som dôkladne rozblendila. Takpovediac som tým vystavala intenzitu farby v záhybe oka. Do vnútorného kútika a pod obočie som naniesla matný béžový tieň.

H&M NUDES paletka na oči


Namiesto linky som som použila spomenutý tmavo hnedý tieň pomocou skoseného štetca, na ktorý som potom nakreslila linku čiernou ceruzkou. Takto bude linka pôsobiť omnoho prirodzenejšie ako keby bola urobená tekutou linkou.


Na vnútornú dolnú linku som použila bielu ceruzku, aby oko opticky prežiarila a na hornú vnútornú naopak čiernu ceruzku, aby moje riasy pôsobili hustejšie.
Nakoniec som ešte natočila riasy klieštikmi, naniesla maskaru a oči boli tým pádom hotové.

Na pery som použila sýto ružový rúž, ktorý akoby dopĺňal celý makeup. Pôsobí tak jemne a veľmi sviežo.


Použité produkty:
Pleť:
Rimmel Stay Matte foundation - 103 True Ivory
NYC Cover Stick concealer - 783A Natural - recenzia
Rimmel Stay Matte Pressed Powder - 003 Peach Glow
Catrice Multi Colour Blush - 010 Riviera Rose
Essence Quattro eyeshadow - 05 To die for (matný tmavo hnedý očný tieň ako bronzér)
Catrice Eyebrow Pencil 

Oči:
H&M NUDES Eyeshadows 
Essence Quattro Eyeshadow - 05 To die for
Random Black Eyeliner Pencil 
Maybelline Great Lash Mascara - Blackest Black - recenzia

Pery:
Oriflame Pure Colour Lipstick - 26270 Blush Pink - recenzia


Ako vidíte celý makeup pôsobí veľmi prirodzene, dokonca až neviditeľne. Preto sa dá použiť na každodenné nosenie, pretože veľmi prirodzeným spôsobom zvýrazní vaše črty a dodá tvári šmrnc.

Keby som mala každé ráno dosť času na svoju úpravu zovňajšku tak by som ho využila asi takto...Ale keďže ráno obvykle stihnem hodiť na tvár akurát tak linku a maskaru tak mi toto líčenie príde priam sviatočné :D...Nenechajte sa tým ale zastaviť a vyskúšajte to :) Veľmi ma poteší keď vidím že moja práca nevyšla nazmar...a v komentároch mi dajte vedieť, či by ste si toto líčenie vedeli predstaviť ako vaše každodenné a či sa vám táto "makeupová rubrika" páči, lebo mňa jednoznačne baví :) 

Tak zase nabudúce :)

foto:KK

18 komentářů:

  1. Přesně takové líčení mám nejraději!! Moc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ešte si dojdi k zubárovi

    OdpovědětVymazat
  3. takýto prirodzený make-up sa mi veľmi páči!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi sa mi to páči a rada by som sa takto maľovala každý deň, ale väčšinou sa mi to podarí tak raz mesačne lebo na blendovanie teda ráno fakt nemám čas :D A pristane ti to na fotkách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja to mám podobne :D a ďakujem :) asi by sme si mali privstať každé ráno aby sme potom celý deň nechodili ako monštrá a všetko stihli :D :D :D

      Vymazat
  5. velice pekné. prirodzené, super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Si krásne nalíčená :)super!:) Budem rada ak si pozrieš môj nový blog:)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám veľmi rada takéto jemné líčenie. Sama sa tak líčim. A veľmi ti to prisane! Týmto sa jedoducho nikdy nič nepokazí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem :) máš pravdu, tu sa nedá nič pokaziť :) ideš na istotu a nemám rada kilá makeupu na tvári, vždycky som za to najprirodzenejšie :)

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...