pátek 26. dubna 2013

What's new? NYX Cosmetics

Ahojte žienky, 

Dneska vám chcem len v rýchlosti načrtnúť, čo ma v poslednom čase potešilo, nadchlo a vyčarilo úsmev na tvári. Sú to väčšinou drobnosti, pretože materiálne veci predsa nevedia tak uspokojiť ako tie duchovné :) No , tak sa do toho vrhnime.


Včera som zakvačila na instagram fotku môjho najnovšieho nákupu. Ánooo je to značka NYX! :) Značka, ktorú som už veľmi dlho chcela vyskúšať a konečne ku mne dorazila z ďalekej Ameriky. Objednala som si tie najvychválenejšie produkty a to - Blush v odtieni Taupe, Jumbo eye pencil vo farbe Milk, Soft matte lip cream, odtieň Antwerp a Trio eyeshadow pallete v odtieni Very Delight. Využila som zľavy a okrem toho som z Cherryculture dostala zadarmo aj hroznový bazam na pery, ktorý prenádherne vonia. 


Keď sme pri tom objednávaní, ebay je miesto odkiaľ v poslednom čase dosť objednávam. Dá sa tam poriadne ušetriť a tak to aktívne využívam. Obyčajne kupujem drobnosti, pretože ebay-u natoľko nedôverujem...zatiaľ :) Jednou z takýchto maličkostí sú aj nové fólie na displej mobilu, niečo čo som už dávno potrebovala. A kupodivu sú kvalitné...spokojnosť :)

Nedávno ma ešte v schránke potešila sada vzoriek od Biodermy, z rady Sébium. Stihla som už nejaký čas používať krémik Global na tvár proti akné a pôsobí veľmi príjemne. Myslím, že už aj badať výsledok, tak začínam uvažovať o jeho kúpe. Ovšem, keď miniem všetky tieto super vzorečky :)


Blížime sa ku koncu. Dneska som si prichytila pri tom ako na youtube pozerám videá, kde vyrábajú mini hamburgery, pizze či zmrzlinu ako sladkosti z prášku. Vôbec netuším komu to napadlo a prečo, ale určite sa veľmi nudil. Ale považujem to za veľmi fascinujúce pozorovať, ako vedia tí aziati vyčariť z obyčajného prášku nejaké kvázi jedlo :D Ale zjesť by som si to netrúfla.


Ďakujem teda, že ste sa zastavili pri tomto príspevku, hádam vás aspoň trochu pobavilo video :) Ak by ste chceli vidieť recenziu na niektorý z produktov spomenutých vyššie, tak mi dajte vedieť, rada to urobím. Nabudúce vám ukážem líčenie s produktami, ktoré mám nové od NYX-u. 

Majte sa krásne :)

foto:KK

5 komentářů:

  1. hroznovy balzam na pery mnaaaaaaaaam :(
    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak :) vonia ako keby som práve zjedla strapec hrozna :)

      Vymazat
  2. Môžem sa spýtať na koľko ťa z tej stránky vyšlo poštovné a ktorú možnosť si vyberala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. poštovné vyšlo dosť veľa, najmenej stálo okolo 9 dolárov a to som práve zvolila...ale mali práve výpredaj na väčšinu NYX kozmetiky a aj mimo zľavy tam majú výborné ceny...a k objednávke nad 20 dolárov som dostala balzam na pery zdarma :) takže sa to tak trochu vykompenzovalo

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...